Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Mytilene lauttasatamaan

  • Mytilene majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Mytilene lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Mytilene majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Mytilene lauttapalvelut

Mytilene opas

Mytilene opas

Noin 40,000 asukkaan kreikkalainen Mytilínin kaupunki sijaitsee Lesboksen saarella Pohjois-Egeanmerellä. Mytilíni on yksi maailman vanhimmista kaupungeista, jossa on ollut asutusta 900-luvulta eaa. Antiikin Mytilíni oli pieni saari Lesvoksen itärannikon edustalla. Suuremmasta saaresta sen erotti Euripuksen kanaali, joka yhdisti pohjoisen vanhan sataman ja eteläisen uuden sataman toisiinsa. Nykyään paikalla seisoo keskiaikainen linna. Mytilíni on osin tasaista maata, vaikka saaren länsiosa on antiikin teatterille nousevaa kukkulaa. Saareen on hyvä tutustua jalan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.