Varaa lautta satamaan Paldiski

Paldiski lauttasatama kohteessa Viro yhdistää sinut satamaan Kapellskär maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 6 lauttavuoroa viikossa. Matka Paldiski - Kapellskär kestää nopeimmillaan 9 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Paldiski -satamakartta

Klikkaa karttaa

Paldiski lauttavaihtoehdot

Paldiski lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 6 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
  • Etsi hinta

Paldiski opas

Paldiski on Ruotsin entinen siirtokunta Tallinnan lounaisosassa Virossa, joka tunnetaan myös nimellä Ragervik. Ainut laivayhteys Paldiskin satamasta on Ruotsin Kapellskariin jota pyörittää DFDS Seaways. Matka kestää noin kymmenen ja puoli tuntia.
Mitä Paldiskissä voi tehdä?
Upea vehreä ympäristö, mahtavat maisemat sekä raikas meri-ilma; Paldiski on kokenut suuria uudistuksia sitten sen sotilaallisen infrastruktuurin, joka rakennettiin Neuvostoliiton aikaan. Kaupungin infrastruktuuri heijastaa vielä osittain sen venäläistä historiaa, mutta se onkin olennainen osa kaupungin kiehtovuutta. Satamasta viehättävän tekee sen ainutlaatuinen ympäristö joka tarjoaa kadehdittavia valokuvamaisemia.
Osa Ruotsia näkyy kuitenkin kaupungin maamerkeissä ja tämä sekoitus luo mitä mielenkiintoisemman ilmapiirin jolle ei ole vertaista. Peter’s Fortress on nähtävyyksistä suosituin; syvät vallihaudat sekä omituinen arkkitehtuuri tekevät siitä ehdottomasti näkemisen arvoisen. Kaupungin historiaa ja kulttuuria täydentää myös monta kirkkoa joita löytyy ympäri kaupunkia, ja Neuvostoliiton jälkeiset rauniot ovat erittäin vaikuttavia.
Miten vierailijat pääsevät liikkumaan Paldiskissa?
Kaupunki on niin pieni, että sen ympäri pääsee kätevästi jalan, mutta kaupungissa operoi myös vaihtoehtoisesti taksipalvelu joka tarjoaa nopeamman ja tehokkaamman tavan liikkua.

Näin pääset Paldiski lauttasatamaan

 • Paldiski Ferry Port Address

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Paldiski majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Paldiski lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Paldiski majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!