Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Paldiski lauttasatamaan

  • Paldiski majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Paldiski lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Paldiski majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Paldiski lauttapalvelut

Paldiski opas

Paldiski opas

Paldiskin kaupunki ja satama sijaitsee Pakri-niemellä Luoteis-Virossa Harjun maakunnassa noin 45 kilometriä Tallinnasta länteen. Alunperin Ragervikina tunnetusta ruotsalaisesta kylästä tuli 1700-luvulla venäläinen laivastotukikohta. Vuonna 1762 venäläiset nimesivät sen Baltiyskiy Portiksi (Itämeren satama) ja vuonna 1933 kaupungin viralliseksi nimeksi muutettiin virolaisen ääntämyksen mukainen Paldiski. Vuonna 1962 kaupungista tuli neuvstolaivaston ydinsukellusveneiden koulutuskeskus. Kahdella ydinreaktorilla ja 16,000 työntekijällä se oli suurin vastaava laitos koko Neuvostoliitossa. Tärkeydensä takia kaupunkia ympäröi piikkilanka-aita aina viimeisen venäläisen sotalaivan lähtöön elokuussa 1994. Venäjä luovutti ydinreaktorin viimein syyskuussa 1995. Nykyään Paldiski on myös Viron rauhanturvajoukkojen koulutuskeskus.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.