Varaa lautta satamaan Paldiski

Paldiski lauttasatama kohteessa Viro yhdistää sinut satamaan Kapellskär maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Paldiski - Kapellskär kestää nopeimmillaan 9 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Paldiski -satamakartta

Click for map

Paldiski lauttavaihtoehdot

Paldiski lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 7 lähtöä viikoittain 9 h 30 min
  • Etsi hinta

Paldiski opas

Paldiskin kaupunki ja satama sijaitsee Pakri-niemellä Luoteis-Virossa Harjun maakunnassa noin 45 kilometriä Tallinnasta länteen. Alunperin Ragervikina tunnetusta ruotsalaisesta kylästä tuli 1700-luvulla venäläinen laivastotukikohta. Vuonna 1762 venäläiset nimesivät sen Baltiyskiy Portiksi (Itämeren satama) ja vuonna 1933 kaupungin viralliseksi nimeksi muutettiin virolaisen ääntämyksen mukainen Paldiski. Vuonna 1962 kaupungista tuli neuvstolaivaston ydinsukellusveneiden koulutuskeskus. Kahdella ydinreaktorilla ja 16,000 työntekijällä se oli suurin vastaava laitos koko Neuvostoliitossa. Tärkeydensä takia kaupunkia ympäröi piikkilanka-aita aina viimeisen venäläisen sotalaivan lähtöön elokuussa 1994. Venäjä luovutti ydinreaktorin viimein syyskuussa 1995. Nykyään Paldiski on myös Viron rauhanturvajoukkojen koulutuskeskus.

Näin pääset Paldiski lauttasatamaan

 • Paldiski Ferry Port Address

  Lõunasadam, Rae põik 10, EE-76806 Paldiski

 • Paldiski majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Paldiski lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Paldiski majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!