Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Pembroke lauttasatamaan

 • Autolla

  Idästä tullessa seuraa M4 Swansean ohi, joka muuttuu tieksi A48 ja tämän jälkeen A40. Ohita St. Clears ja käänny vasemmalle, tielle A477, joka johtaa suoraan Pembrokeen ja Pembroke Dockiin. Lännestä tullessa ota A4076 Haverfordwestistä ja tämän jälkeen A477 Neylandiin. Pembroke Dock sijaitsee toisella puolella tullisiltaa. Seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Pembroke Dock -rautatieasema sijaitsee lähellä satamaa. Asemalta on säännöllisesti junia muualle Walesiin. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Pembroke Dock tai trains to Pembroke sivuillamme.

 • Osoite

  Pembroke Dock, Pembrokeshire, Wales, SA72 6TW

 • Pembroke majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Pembroke lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Pembroke majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Pembroke lauttapalvelut

Pembroke opas

Pembroke opas

Tämän hurmaavan suojamuurien taakse kätkeytyvän kaupungin historia ulottuu yli 900 vuoden taakse. Kaupunki tunnetaan Normantilaislinnastaan, joka on yksi Britannian hienoimmista ja Walesin tunnetuin. Tudor-dynastian perustaja Henrik VII syntyi linnassa. Yrjönaikaisten rakennusten hallitseman pääkadun varrelta löytyy useita erilaisia kauppoja, pankkeja ja ravintoloita. Pääkadun suuntaisesti kulkeva myllylampi on rauhallinen paikka joutsenten, haikaroiden, sorsien ja muiden vesilintujen katselemiseen. Hyvällä tuurilla lammessa voi nähdä saukkojakin. Joka vuosi Pembroken ”muurikaupunki” linnoineen isännöivät monia tärkeitä kaupungin historiaan liittyviä tapahtumia, kuten Shakespearen näytelmiä, keskiaikaisia pitoja, sotilasparaateja ja historianelävöittämisyhdistys Sealed Knotin näytöksiä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.