Kompas
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Kompas

Atlas Kompas tarjoaa nopeita lauttoja romanttisen italialaisen Venetsian ja Kroatian rannikolla sijaitsevien Umagin, Porečin, Rovinjin ja Pulan välillä.

Atlas Kompas lupaa mukavan matkan jokaiselle matkustajalle kahdella modernilla katamaraanillaan, joita kutsutaan Prince of Veniceksi ja Adriatic Jetiksi.

Ystävällinen ja tietäväinen henkilökunta varmistaa matkasi antoisuuden tarjoamalla ylityksen aikana tarkan aikataulun Venetsian ja Kroatian nähtävyyksistä.

Prince of Veniceltä löydät ilmastoituja oleskelutiloja, vessoja ja kolme ulkokantta, joilta näet Adrianmeren loistavia maisemia. Katamaraani suunniteltiin vartavasten siten, että se pysyy huonossakin säässä turvallisena ja vakaana, jotta matkasi sujuu huoletta.

Ainutlaatuinen Adriatic Jet pystyy kantamaan jopa 343 matkustajaa, ja tarjoaa myös tilavia oleskelutiloja, ilmastoinnin, hyvin varustetun baarin sekä valikoiman tax-free tuotteita.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Kompasin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Kompas routes and ports

Kompas asiakasarviot

  • "Easy travelling to Venice"

    Very easy way to travel to Venice. Guides were helpful, kind and had good jokes! If wanted, you could buy guided tours, lunch, taxi boat or gondola tour from guides. 

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.