Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Porto Vecchio lauttasatamaan

 • Autolla

  Porto Vecchion satama sijaitsee Etelä-Korsikalla ja satamaan pääset seuraamalla tietä N198 tai N196 Porto Vecchiota kohti. Tämän jälkeen ota D758 ja käänny oikealle, Rue du 9 Septembre, ja taas oikealle, Quai Pascal Paoli. Tie satamaan on hyvin viitoitettu täältä.

 • Junalla

  Etelä-Korsikalle ei kulje junia.

 • Osoite

  Baie de Sta Giulia, F –20137 PORTO-VECCHIO

 • Porto Vecchio majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Porto Vecchio lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Porto Vecchio majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Porto Vecchio lauttapalvelut

Porto Vecchio opas

Porto Vecchio opas

James Boswell listasi kukkulalla kauniin syvän sinisen lahden yllä, 25 kilometriä Bonifaciosta pohjoiseen sijaitsevan Porto Vecchion yhdeksi Euroopan upeimmista satamista. Se perustettiin 1539 itärannikon toiseksi genovalaiseksi linnakkeeksi pohjoisen Bastian rinnalle. Paikka oli täydellinen: lähellä koskematonta ja hedelmällistä tasankoa se hyötyi turvallisesta ylängöstään ja suojaisasta satamastaan. Kaupunki alkoi kukoistaa pääasiassa 1900-luvulle asti jatkuneen korkkiteollisuuden ansiosta. Nykyään kolmannes Korsikan viinistä lähtee vientiin Porto Vecchiosta, mutta suurin osa tuloista kertyy turisteilta. Viime vuosikymmenten aikana suuret kehitystyöt auttoivat Porto Vecchiota pääsemään irti eristyneisyydestään ja nykyään se on saaren parhaiten varusteltuja alueita, josta on tullut Korsikan kolmas kaupunki.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.