Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Portsmouth Harbour lauttasatamaan

 • Autolla

  Portsmouthiin on helppo päästä mistä tahansa ympäri maata. M275-moottoritie tuo kansallisen moottoritieverkoston suoraan satamaan. Huomioi: Wightlink Fastcat -lautat (ainoastaan jalkamatkustajille) Rydeen lähtevät Portsmouth Harbour - terminaalista. Jos tarvitset ajo-ohjeita Portsmouthin autolauttaterminaaliin, víeraile Portsmouth sivullamme.

 • Junalla

  National Rail, National Express ja paikallisbussiliikenne saapuu suoraan terminaalin ulkopuolelle Portsmouth Harbour ja Hard Interchange -asemalle. Saadaksesi lisätietoa junapalveluista, vieraile trains to Portsmouth Harbour sivullamme.

 • Osoite

  Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS

 • Portsmouth Harbour majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Portsmouth Harbour lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Portsmouth Harbour majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Portsmouth Harbour lauttapalvelut

Portsmouth Harbour opas

Portsmouth Harbour opas

Portsmouthissa riittää tekemistä ja siitä on kovaa vauhtia tulossa Britannian suosituin merenrantakohde. Nauti Portsmouthin vastustamattomasta historian ja perinteiden, laivojen, taiteiden, mahtavien ravintoloiden ja baarien sekä ympärivuotisten tapahtumien sekoituksesta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.