Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rotterdam lauttasatamaan

 • Autolla

  Satama Europoortissa sijaitsee noin 37 km, noin tunnin ajomatka, Rotterdamin keskustasta. Kun lähestyt Rotterdamia, seuraa opastuksia Europoortin satamaan. Europoortin alueella, seuraa opastuksia 'Engeland' ja 'P & O Ferries'.

 • Junalla

  Rotterdamin suurta keskustaa rajaa Centraal Station -päärautatieasema, joka toimii keskuksena raitiovaunu- ja metropalveluille.

 • Bussilla

  Rotterdamin päärautatieasemalta on lähtö Europoortiin kl 17:00 Eurolines-bussilla Kruisplein-pysäkiltä. Amsterdamin kekusrautatiasemalta on lähtö kl 17:00 pysäkiltä H3.

 • Osoite

  Luxembourg Weg No. 2, 3198 LG Europoort, Hollanti

 • Rotterdam majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rotterdam lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rotterdam majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rotterdam lauttapalvelut

Rotterdam opas

Rotterdam opas

Etelä-Hollannin provinssissa sijaitseva Rotterdam on Amsterdamin jälkeen Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki. Sillä on Euroopan suurin satama, joka viime aikoihin asti oli myös maailman suurin. Se on perustettu Reinin ja Meusen muodostamassa jokisuistossa virtaavan Nieuwe Maas -joen pientareille. Rotterdam perustettiin 1200-luvun puolivälissä kun Rotte-joelle rakennettiin pato nykyisen Hoogstraatin paikalle. Vuosisatojen vieriessä Rotterdamin kalastajakylästä kasvoi kansainvälinen kaupan, liikenteen, teollisuuden ja jakelun keskus. Toisen maailmansodan alussa toukokuun 14. 1940 käytännössä koko kaupungin keskusta tuhoutui saksalaisten pommituksissa. Tämä selittää sotaa edeltävien rakennusten puutteen tässä osassa kaupunkia. Sodan jälkeen jälleenrakentaminen oli tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.