Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Sandefjord lauttasatamaan

 • Autolla

  Seuraa E18-tietä Strömstadiin. Satama sijaitsee Rica Park Hotel ja 'Hvalfangst monumentet' -muistomerkin vieressä.

 • Junalla

  Sandefjord on NSB-yhtiön Oslo-Skien linjalla (Vestfoldbanen).

 • Osoite

  Fergeterminalen, 3210 Sandefjord, Norja

 • Sandefjord majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Sandefjord lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Sandefjord majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Sandefjord lauttapalvelut

Sandefjord opas

Sandefjord opas

Sandefjord on kaupunki ja kunta Etelä-Norjan Vestfoldin läänissä. Vuodesta 1850 Sandefjordista käsin toimi useita valaan- ja hylkeenpyyntialuksia Jäämerellä ja Ruijan rannikolla. Ensimmäiset valaanpyyntiretkikunnat lähetettiin Jäämerelle vuonna 1905. 1920-luvun loppuun mennessä Sandefjordilla oli 15 keittämöalusta ja yli 90 valaanpyyntialusta. Vuonna 1954 yli 2800 paikallista oli palkattu miehistöksi valaanpyyntialuksille, mutta 1950-luvun puolesta välistä valaanpyyntiä vähennettiin pikkuhiljaa. Etelään suuntaavien retkien määrä väheni nopeasti 1960-luvulla ja 1967-68-kausi jäi viimeiseksi. Tänä aikana laivakuljetusala mukautui pikkuhiljaa valaanpyynnistä muihin laivatyyppeihin. Sandefjord oli ennen kuuluisa terveyslomakohde useine erilaisine terveyskylpylöineen, joista löytyi muunmuassa suolavesi-, muta- ja rikkivesikylpyjä. Vierailijoiden joukossa oli myös kuninkaallisia ja pääministeri.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.