Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Santa Teresa di Gallura lauttasatamaan

 • Autolla

  Santa Teresa di Gallura sijaitsee Sardinian pohjoiskärjessä. Porto Torresista ota 'parkway', joka kulkee saaren pohjoisosan läpi. Olbiasta ota SS125 ja seuraa opastuksia 'Arzachena – Palau'. Kaistalla kohti Palauta käänny vasemmalle Santa Teresa di Galluraan ja seuraa tietä 23 km. Cagliarista ota SS131 Sassariin asti. Ennen kaupungin keskustaa ota poistumiskaista 'Sassari Latte Dolce' ja seuraa suuntaan 'Platamona-Castelsardo', joka johtaa rantatielle 'Porto Torres-Santa Teresa'. Algherosta ota 291 Sassariin asti (35 km), sitten aja Porto Torresia kohti (SS131, 19 km) ja seuraa yllämainittua 'parkway' saaren pohjoisosaan. Satama on hyvin viitoitettu Olbiasta ja noin 45 minuutin automatkan päässä.

 • Junalla

  Santa Teresa di Gallurassa ei ole rautatieasemaa. Lähin rautatieasema sijaitsee Palaussa. Saadaksesi lisätietoa vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Osoite

  Località Terravecchia, Santa Teresa Gallura, Sardinia 07028

 • Santa Teresa di Gallura majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Santa Teresa di Gallura lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Santa Teresa di Gallura majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Santa Teresa di Gallura lauttapalvelut

Santa Teresa di Gallura opas

Santa Teresa di Gallura opas

Kaupunki seisoo Bonifacionsalmeen työntyvällä niemellä. Santa Terese di Galluran rannikkolomakohdetta leimaa sen erittäin siisti keskusta säännöllisine teineen, joiden historia ulottuu kaupungin perustamiseen vuonna 1808. Viime vuosikymmenten aikana kalastajakylästä on kasvanut hurmaava rannikkokaupunki, joka vetää puoleensa tuhansia turisteja joka vuosi. Kaupunki tunnetaan sen upeasta rantaviivasta kaupungin läheisen kirkasvetisen ja valkoisen hienohiekkaisen Rena Biancan tapaisine kauniine rantoineen. Santa Teresalla on myös tärkeä satama syvällä vuonossa. Kalastusveineiden laiturin vieressä on sarja huvivenelaitureita sekä paikka Sardinian ja Bonifacion väliä kulkeville lautoille.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.