Näin varaat lautan satamaan Amsterdam

Direct Ferriesin avulla voit vertailla kaikkia lauttoja satamaan Amsterdam maassa Hollanti, taaten että saat parhaan mahdollisen hinnan ylityksellesi.

Lauttalipun hinnan lisäksi näytämme myös hintoja lautoille satamaan Amsterdam valitsemasi lähtöajan ympärillä, sekä ylityksiä vaihtoehtoisiin määränpäihin takaaksemme, että saat parhaan mahdollisen hinnan matkallesi.

Sinun tarvitsee vain valita lähtösatama lautoille satamaan Amsterdam, valita matkustajien määrä ja painaa ”etsi”!

Lautat satamaan Amsterdam

Klikkaa karttaa

Lauttavaihtoehdot satamaan Amsterdam

Amsterdam lauttapalvelut

 • DFDS Seaways Newcastle - Amsterdam
  • 7 lähtöä viikoittain 15 h 45 min
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Amsterdam (Ijmuiden) arvostelut

 • "Suosittelemme"

  Matkakokemuksemme oli myönteinen. Ainaisen lentämisen sijaan päätimme matkustaa lautalla, jonka ensimmäinen iso etu on ettei määränpäässä tarvitse vuokrata autoa. Lapsemme rakastivat sitä ja siellä oli paljon tekemistä laivan lähtemisen ja nukkumaanmenoajan välillä. King Seaways oli parempi laiva, sillä on myös (enemmän) Commodore ja Commodore Deluksus hyttejä. Varasimme Commodore hytin jota voin hyvin suositella! Hinta ei ole niin paljon korkeampi kuin normaali hytti, mutta se on tilavampi ja se sisältää ensisijaisen lähtöselvityksen (joka on plussaa tullissa) ja aamiaisen. Toisella matkan osuudella matkustimme Princess Seawaysillä joka oli myös ok, mutta näytti hieman vanhalta. Vaikka varasimme matkan kuukautta etukäteen, emme voineet saada Commodore hyttiä. Aamiainen oli melko kallis eikä kovni erityinen. Koko ruokakokemus ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Olin lukenut arvosteluja ennen matkaa ja päätimme tuoda omat eväät. King Seawaysillä on jopa piknikkipöytiä kansilla niin, että idea toimi hienosti. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, lapset rakastivat sitä ja matka oli ihan mukava (erityisesti Commodore luokka).

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sopiva ja aikaa säästävä"

  Helppo pääsy lautalle. Siisti ja sopivasti varusteltu moottoripyörien sitomiseen. Sekä illallis- että aamupalabuffet olivat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja hyviä. Mukava tapa säästää 900km ajomatka ja sen sijaan nauttia hyvistä aterioista, dinkeistä, viihdykkeestä ja saada hyvät uöunet.

  'Goran' matkusti Lautta satamaan Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Viimeinen matkani Newcastlesta Ijmuijdeniin DFDS Princess Seawaysillä oli totaalinen nautinto. Ainoa töyssy tapahtui saapuessani lähtöselvitykseen Royal Quaysiin; lähtöselvityksen väki luuli että olin jo tehnyt lähtöselvityksen ja joudui odottamaan aika kauan kun he tutkivat asiaa. Kun pääsin lautalle purjehdus sujui hyvin ja se oli todella nautittava kumpaankin suuntaan.

  'Maggie' matkusti Lautta satamaan Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hollannnin loma 2013"

  Matkustimme Amsterdamiin kesäkuun lopussa matkallamme Moto GP:hen Asseniin ja aloittaen 10 päivän lomamme. Lauttamatka oli erinomainen. Matkustin mieheni ja kahden lapsemme, 16- ja 15-vuotiaiden, kanssa. Kummankin matkan viihde oli hyvää. Laiva oli puhdas ja henkilökunta todella avulias. Meillä oli kylpyhuoneellinen sisähytti, mikä oli pieni, mutta osasimme odottaa sitä. Varmista, että otat mukaasi runsaasti rahaa, sillä ruoat ja juomat ovat kalliita, ja vaikka vaihtoehtoja on paljon, oli tämä ainoa matkan huono puoli. Suosittelisin tätä matkustustapaa kaikille, sillä saavut määränpäähäsi levänneenä ja virkistäytyneenä. Matkustaisin tällä reitillä ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Amsterdam (Ijmuiden) operaattorilla DFDS Seaways aluksella King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän