Grisslehamn

Näin varaat lautan satamaan Grisslehamn

Sivuilla directferries.fi voit suunnitella, verrata ja varata lauttasi maahan Ruotsi, saapuen satamaan Grisslehamn, nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Käyttämällä hintahakuamme voit tarkistaa Grisslehamn -lauttojen aikatauluja, hintoja ja saatavuutta, tai vertailla määränpäätäsi vaihtoehtoisiin satamiin, ei vain maassa Ruotsi, vaan myös muissa maissa.

Hinnan saaminen ja varauksen tekeminen ei voisi olla helpompaa. Sinun täytyy vain valita haluamasi Grisslehamn reitti valikoimasta, matkustajien määrä ja painaa etsi –nappia. Jos etsit lähtöjä satamasta Grisslehamn, vieraile Grisslehamn lautta sivullamme.

Lautat satamaan Grisslehamn

Klikkaa karttaa

Grisslehamn lauttapalvelut

 • Eckerö Linjen Eckerö - Grisslehamn
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Grisslehamn arvostelut

 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  'Tuukka' matkusti Lautta satamaan Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "kiitos"

  Hei. Koska aamu oli erittäin tuulinen ja pelkään merellä olemista ilman aallkkoa lähdimme heti Infoon kyselemään tuulitilannetta ja siellä oli aivan ihana naishenkilö joka sanoi että tulomatkalla ei ollut ongelmia ja nytkin menee kyllä hyvin ja on hyttejä jos tulee huono olo. Juteltiin ja hänen rauhallinen olemus sai minut myös rauhalliseksi ja matka meni aivan loitavasti joten haluan kiittää lämpimästi. Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille ja muvkavia merimatkoja. Tlemme taas... Anita Stark

  'Anita Stark' matkusti Lautta satamaan Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erittäin tyytyväisiä!"

  Laiva on niin siisti, että emme voineet oikein todeksi uskoa. Ruoka erinomaista ja palvelu ystävällistä. Suosittelemme mielellämme laivaa muillekin. Hyvää kesän jatkoa Toivakasta toivottelee tyytyväiset matkustajat

  'raija.koskinen@pp2.inet.fi' matkusti Lautta satamaan Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HYVÄ matka"

  Matka oli oikein hieno kokemus! Laivan henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi hienosti! minä ja matkatoverini nautimme matkasta! KIITOS!

  'tuula Korhonen' matkusti Lautta satamaan Grisslehamn operaattorilla Eckerö Linjen

  Lue lisää Näytä vähemmän