Eckerö Linjen
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen on suomalainen laivayhtiö, joka hoitaa liikennettä Ruotsin Grisslehammin ja Ahvenanmaan Eckerön välillä Suomenlahdella.

Vuonna 1961 perustettu Eckerö Linjen kuuluu Rederiaktiebolagetin Eckerö Groupiin, joka kuljettaa noin kolme miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alussa käytettiin pienempiä lauttoja, mutta nykyään Eckerö Linjen ylpeilee vain yhdellä suurella ja modernilla laivalla nimeltään MS Eckerö. MS Roslagenia käytetään vain kesäsesongin aikaan. Eckerö Linjen tarjoaa paljon kilpailijoitaan nopeamman matkan, joka kestää vain tunnin ja 45 minuuttia.

Vuonna 1979 rakennettu Ms Eckerö on 121 metriä pitkä laiva, jolle mahtuu yli 1 600 matkustajaa. Jos matkassa on ajoneuvo, kapasiteetti on 265. Laivalta löytyy a la carte ravintola, kahvila, supermarketti, kokoustilat ja pelihuone.

Tarkastele Eckerö Linjen -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Eckerö Linjen -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Eckerö Linjeniä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Eckerö Linjen kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Eckerö Linjen asiakasarviot

 • "Nopeaa ja vaivatonta"

  Lauttan lastaaminen sujui mutkitta ja lauttamatka oli odotettua lyhyempi. Suotuisan sään vuoksi olimme perillä noin 30 minuuttia ennen aikataulua. Laivan palvelut hyvät ja matkustaminen kätevää.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos"

  Ihan hyvä. Sillä matkalla tax free kassa ei toiminut ja myymälään pääsi vain käteisellä maksavat ja niitä ei hirveästi ole.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos"

  Kaikki sujui joustavasti ja asiallisesti. Ei ongelmia "opettelevalle" matkailijalle

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.