COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö Linjen

Eckerö Linjen on suomalainen laivayhtiö, joka hoitaa liikennettä Ruotsin Grisslehammin ja Ahvenanmaan Eckerön välillä Suomenlahdella.

Vuonna 1961 perustettu Eckerö Linjen kuuluu Rederiaktiebolagetin Eckerö Groupiin, joka kuljettaa noin kolme miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alussa käytettiin pienempiä lauttoja, mutta nykyään Eckerö Linjen ylpeilee vain yhdellä suurella ja modernilla laivalla nimeltään MS Eckerö. MS Roslagenia käytetään vain kesäsesongin aikaan. Eckerö Linjen tarjoaa paljon kilpailijoitaan nopeamman matkan, joka kestää vain tunnin ja 45 minuuttia.

Vuonna 1979 rakennettu Ms Eckerö on 121 metriä pitkä laiva, jolle mahtuu yli 1 600 matkustajaa. Jos matkassa on ajoneuvo, kapasiteetti on 265. Laivalta löytyy a la carte ravintola, kahvila, supermarketti, kokoustilat ja pelihuone.

Tarkastele Eckerö Linjen -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Eckerö Linjen -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Eckerö Linjeniä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Eckerö Linjen reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Linjen kaikki reitit

Eckerö Linjen asiakasarviot

 • "Hyvä laiva"

  Kaikki toimi ja suosittelen

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Booking via Direct Ferries"

  The booking comfirmation via Direct Ferries took so long that we must buy other ticets directly the company Eccerö Lines to secure out three weeks roud trip in the whole

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "kiitos"

  Hei. Koska aamu oli erittäin tuulinen ja pelkään merellä olemista ilman aallkkoa lähdimme heti Infoon kyselemään tuulitilannetta ja siellä oli aivan ihana naishenkilö joka sanoi että tulomatkalla ei ollut ongelmia ja nytkin menee kyllä hyvin ja on hyttejä jos tulee huono olo. Juteltiin ja hänen rauhallinen olemus sai minut myös rauhalliseksi ja matka meni aivan loitavasti joten haluan kiittää lämpimästi. Mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille ja muvkavia merimatkoja. Tlemme taas... Anita Stark

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kaikki toimi "

  Palvelu oli erinomaista ja seisovan pöydän ruoka ansaitsee erityiskiitoksen. Kiitos kaikille hyvästä palvelusta. Tullaan toistekin.

  Lue lisää Näytä vähemmän