Eckerö Linjen

Eckerö Linjen on suomalainen laivayhtiö, joka hoitaa liikennettä Ruotsin Grisslehammin ja Ahvenanmaan Eckerön välillä Suomenlahdella.

Vuonna 1961 perustettu Eckerö Linjen kuuluu Rederiaktiebolagetin Eckerö Groupiin, joka kuljettaa noin kolme miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alussa käytettiin pienempiä lauttoja, mutta nykyään Eckerö Linjen ylpeilee vain yhdellä suurella ja modernilla laivalla nimeltään MS Eckerö. MS Roslagenia käytetään vain kesäsesongin aikaan. Eckerö Linjen tarjoaa paljon kilpailijoitaan nopeamman matkan, joka kestää vain tunnin ja 45 minuuttia.

Vuonna 1979 rakennettu Ms Eckerö on 121 metriä pitkä laiva, jolle mahtuu yli 1 600 matkustajaa. Jos matkassa on ajoneuvo, kapasiteetti on 265. Laivalta löytyy a la carte ravintola, kahvila, supermarketti, kokoustilat ja pelihuone.

Tarkastele Eckerö Linjen -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Eckerö Linjen -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Eckerö Linjeniä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Eckerö Linjen reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Linjen kaikki reitit