Rotterdam

Näin varaat lautan satamaan Rotterdam

Lautta satamaan Rotterdam oppaastamme saat kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit suunnitella lauttaylityksesti maahan Hollanti.

Ainutlaatuinen lauttahintojen vertailu –työkalumme vertailee yhdellä nopealla ja helpolla haulla lukuisia ylityksiä valitsemasi vaihtoehdon ympärillä, sekä ylityksiä muihin määränpäihin sataman Rotterdam lisäksi taataksemme, että saat kaiken tarvittavan tiedon tehdäksesi päätöksen parhaasta vaihtoehdosta!

Sinun tarvitsee vain syöttää olennaiset tiedot hakukoneeseemme Aikataulut & hinnat ja painaa ’etsi’ jatkaaksesi.

Lautat satamaan Rotterdam

Klikkaa karttaa

Lauttavaihtoehdot satamaan Rotterdam

Rotterdam lauttapalvelut

Lautta satamaan Rotterdam satamasta Hull operaattorilla P&O Ferries
 • P&O Ferries Hull - Rotterdam
  • 7 lähtöä viikoittain 11 h
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Rotterdam arvostelut

 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Christine' matkusti Lautta satamaan Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Ian' matkusti Lautta satamaan Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Michael Frizelle' matkusti Lautta satamaan Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hullista Rotterdamiin 28.5."

  Kyytiin nouseminen tapahtui nopeasti ja yksinkertaisesti - tosin tiedän tieni Hullin satamassa erittäin hyvin mikä ei ole helppoa ensikertalaiselle - rahdin ja matkustajien viitat ovat epäselviä ja hämmentäviä. Laiva, hytti, ravintola ja baari olivat kaikki siistejä ja mukavia ja niissä palveli kohtelias filippiiniläishenkilökunta. Kabaree oli hyvä, kaikki oli kohtuullisesti hinnoiteltu ja nautin matkasta. Illallinen Brasserie Loungessa oli erinomainen ja viinilista oli laaja. Minulla ei ole mitään valitettavaa tai haitallisia kommenteja.

  'Duncan CHRISTIE' matkusti Lautta satamaan Rotterdam operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän