Vaasa

Näin varaat lautan satamaan Vaasa

Direct Ferriesin avulla voit löytää Lautta satamaan Vaasa, sekä vertailla nopeasti ja helposti lauttoja maahan Suomi toisten ylitysten tai naapurimaiden kanssa, jotta voit varata parhaan mahdollisen ylityksen.

Lauttalipun hinnan lisäksi näytämme myös hintoja lautoille satamaan Vaasa valitsemasi lähtöajan ympärillä, sekä ylityksiä vaihtoehtoisiin määränpäihin takaaksemme, että saat parhaan mahdollisen hinnan matkallesi.

directferries.fi Sivustolla on todella yksinkertaista säästää lauttalipuissa satamaan Vaasa. Valitse vain lähtöpaikkasi, lauttareittisi sekä matkustajien määrä lautalle satamaan Vaasa ja paina etsi –nappia.

Lautat satamaan Vaasa

Klikkaa karttaa

Lauttavaihtoehdot satamaan Vaasa

Vaasa lauttapalvelut

Lautta satamaan Vaasa satamasta Uumaja operaattorilla Wasaline
 • Wasaline Uumaja - Vaasa
  • 8 lähtöä viikoittain 4 h 30 min
  • Etsi hinta

Lautta satamaan Vaasa arvostelut

 • "Wasaline, Umeå-Vaasa"

  Olin ensimmäistä kertaa auton kanssa laivalla. Yllätyin kuinka helppoa se oli. Check in hoitui helposti. Auto oli helppo ajaa autokannelle ja sieltä pois. Laivalla oli mukava ja rento tunnelma. Hyvä trubaduuri toi yksin matkustavalle naiselle pientä ohjelmaa. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.

  'Leeni' matkusti Lautta satamaan Vaasa operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatkalla Uumajasta"

  Kaikki sujui mallikkaasti. Varaus helppoa. Etukäteen varattu ruokailu oli hieman kalliimpi,kuin se olisi ollut laivalta ostettaessa. Hyvä puoli siinä kuitenkin oli se,että etukäteisvaraukseen sisältyi pöytävaraus.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Vaasa operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvin varusteltu laiva "

  Loistava kokemus kokonaisuudessaan.

  'Anonyymi' matkusti Lautta satamaan Vaasa operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Direcf Ferries myy palveluita, joita ei ole saatavilla"

  Matkustimme Uumaja - Vaasa linjalla ke 19.9. klo 8:00 lähdöllä. Olin ostanut teiltä 2 x buffet- ruokailua. Aamuvuorolla ei ole mahdollista sydä k.o. ateriaa lainkaan. Ravintola on auki vasta reitillä Vaasa - Uumaja iltapäivällä. Maksettuja aterioita ei voinut vaihtaa. Jouduimme ostamaan kahviosta lihapullat ja muusin.Dirct Ferriesin kanssa on ollut samoja ongelmia ennenkin, kun kyselin asiaa laivan infosta. Yritin soittaa puhelinnumeroon, mutta siellä pyydettiin lähettämään sähköpostia. Onneksi autovaraus oli ok. Lähes 190€ kahden hengen matkasta autoineen syyskuussa keskellä viikkoa oli paljon. En tule koskaan käyttämään Direct Ferriesiä. Jos buffet- ruokailun rahoja palauteta, niin otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Taitaa olla huijausfirma! Laivaa voin suositella en Direct Ferriesiä.

  'Leena' matkusti Lautta satamaan Vaasa operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän