Wasaline
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Wasaline

Wasaline on suomalainen laivayhtiö, joka palvelee matkustajia Suomen Vaasan ja Ruotsin Uumajan välillä Pohjanlahdessa.

Suurin osa reittiä kulkevista matkustajista seilaa väliä mahtavien ostosmahdollisuuksien vuoksi ja koska reitti on kohtuuhintainen, luotettava ja suhteellisen nopea, on se mahtava tapa liikkua Pohjoismaiden välillä myös autolla.

Wasa Expressillä matkustaessasi voit maistaa pohjoismaisia herkkuja kolmessa eri ravintolassa samalla kun seilaat Merenkurkun saariston läpi. Laivalle mahtuu 850 matkustajaa ja autokansilla on tilaa 450 henkilöautolle ja 65 rekkalle. Alus on liikennöinyt vuodesta 2013 lähtien, joten nykyaikaisen matkustajan vaatimat standardit täyttyvät helposti. Laivalta löytyy hyvin varusteltu kauppa, 60 ylellistä hyttiä yksityiskylpyhuoneineen ja useita kokoustiloja jopa 120 hengelle.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Wasaline -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Wasaline -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Wasalineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Wasaline kaikki reitit

Wasaline routes and ports

Wasaline asiakasarviot

 • "Tyytyväinen matkustaja"

  Check in oli todella sujuvaa, toivoisin muidenkin ottavan mallia. Loungea ei oltu siivottu ennen uusia matkustajia, mikä olisi toivottavaa - loungessa ei tainnut oll aroskista, joten matkustajat jätti ne ikkunalaudoille.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Vaasa-Uumaja "

  Oikein mukava laivamatka.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka osana pohjoisen kierrosta"

  Laiva oli täsmällinen ja siellä oli kaikki tuon mittaiselle matkalle tarvittava. Business lounge takasi ihanan rauhan ja mukavat ikkunapaikat. 

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Aurora Botnia"

  Siisti, mukava laiva. Hyvä palvelu ja hiljainen käyntiääni

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.