COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Wasaline

Wasaline on suomalainen laivayhtiö, joka palvelee matkustajia Suomen Vaasan ja Ruotsin Uumajan välillä Pohjanlahdessa.

Suurin osa reittiä kulkevista matkustajista seilaa väliä mahtavien ostosmahdollisuuksien vuoksi ja koska reitti on kohtuuhintainen, luotettava ja suhteellisen nopea, on se mahtava tapa liikkua Pohjoismaiden välillä myös autolla.

Wasa Expressillä matkustaessasi voit maistaa pohjoismaisia herkkuja kolmessa eri ravintolassa samalla kun seilaat Merenkurkun saariston läpi. Laivalle mahtuu 850 matkustajaa ja autokansilla on tilaa 450 henkilöautolle ja 65 rekkalle. Alus on liikennöinyt vuodesta 2013 lähtien, joten nykyaikaisen matkustajan vaatimat standardit täyttyvät helposti. Laivalta löytyy hyvin varusteltu kauppa, 60 ylellistä hyttiä yksityiskylpyhuoneineen ja useita kokoustiloja jopa 120 hengelle.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Wasaline -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Wasaline -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Wasalineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Wasaline reitit ja satamat

Operaattorin Wasaline kaikki reitit

Wasaline asiakasarviot

 • "Helppo ylitys"

  Siisti uusi laiva

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kelpo paatti "

  Pari kertaa seilattu. Ihan hyvä laiva. Kaikki tarpeellinen löytyy. Hyvää ruokaa on.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Vaasa - Uumaja -.Vaasa"

  Matka onnistui orotetusti Laivamatka oli hyvä ja täytti kaikki toiveet 10. Linja-automatka Uumajassa 10 pistettä ei valittamista. Paluumatka alkoi siitä maihinnousukortit ei meirän ryhmällä pelannut päästiin henkilökunnan avustuksella sivuovesta laivaan hyvä palvelu 10p.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Wasaline, Umeå-Vaasa"

  Olin ensimmäistä kertaa auton kanssa laivalla. Yllätyin kuinka helppoa se oli. Check in hoitui helposti. Auto oli helppo ajaa autokannelle ja sieltä pois. Laivalla oli mukava ja rento tunnelma. Hyvä trubaduuri toi yksin matkustavalle naiselle pientä ohjelmaa. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän