Wasaline

Wasaline on suomalainen laivayhtiö, joka palvelee matkustajia Suomen Vaasan ja Ruotsin Uumajan välillä Pohjanlahdessa.

Suurin osa reittiä kulkevista matkustajista seilaa väliä mahtavien ostosmahdollisuuksien vuoksi ja koska reitti on kohtuuhintainen, luotettava ja suhteellisen nopea, on se mahtava tapa liikkua Pohjoismaiden välillä myös autolla.

Wasa Expressillä matkustaessasi voit maistaa pohjoismaisia herkkuja kolmessa eri ravintolassa samalla kun seilaat Merenkurkun saariston läpi. Laivalle mahtuu 850 matkustajaa ja autokansilla on tilaa 450 henkilöautolle ja 65 rekkalle. Alus on liikennöinyt vuodesta 2013 lähtien, joten nykyaikaisen matkustajan vaatimat standardit täyttyvät helposti. Laivalta löytyy hyvin varusteltu kauppa, 60 ylellistä hyttiä yksityiskylpyhuoneineen ja useita kokoustiloja jopa 120 hengelle.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Wasaline -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Wasaline -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Wasalineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Wasaline reitit ja satamat

Operaattorin Wasaline kaikki reitit

Wasaline asiakasarviot

 • "Hyvin varusteltu laiva "

  Loistava kokemus kokonaisuudessaan.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Direcf Ferries myy palveluita, joita ei ole saatavilla"

  Matkustimme Uumaja - Vaasa linjalla ke 19.9. klo 8:00 lähdöllä. Olin ostanut teiltä 2 x buffet- ruokailua. Aamuvuorolla ei ole mahdollista sydä k.o. ateriaa lainkaan. Ravintola on auki vasta reitillä Vaasa - Uumaja iltapäivällä. Maksettuja aterioita ei voinut vaihtaa. Jouduimme ostamaan kahviosta lihapullat ja muusin.Dirct Ferriesin kanssa on ollut samoja ongelmia ennenkin, kun kyselin asiaa laivan infosta. Yritin soittaa puhelinnumeroon, mutta siellä pyydettiin lähettämään sähköpostia. Onneksi autovaraus oli ok. Lähes 190€ kahden hengen matkasta autoineen syyskuussa keskellä viikkoa oli paljon. En tule koskaan käyttämään Direct Ferriesiä. Jos buffet- ruokailun rahoja palauteta, niin otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Taitaa olla huijausfirma! Laivaa voin suositella en Direct Ferriesiä.

  'Leena' matkusti operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "vaasa-uumaja"

  matka meni hyvin mutta oli kallis suhteessa muihin lauttaväleihin

  'Jarmo' matkusti operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sidontaliinat"

  Olin moottoripyörällä matkassa. Sidontaliinoja vois olla enemmän ja kunnossa. Muuten laivaus sujui hyvin.

  'Timo Kaukola' matkusti operaattorilla Wasaline

  Lue lisää Näytä vähemmän