Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Split lauttasatamaan

 • Autolla

  Kroatian mantereelta on helppo päästä Splitiin A1-tietä ja tämän jälkeen E71-tietä. Päästäksesi kaupunkiin, seuraa 8-reittiä Poljicka Cesta -tielle asti ja käänny oikealle Kraja Zvonimira -tielle. Pysy tällä tiellä, kunnes se muuttuu Obala Kneza Domagoja -tieksi, joka johtaa Splitin satamaan asti.

 • Junalla

  Splitista on junia Zagrebiin (5-9 tuntia) ja Zadariin (6 tuntia) Sibenikin kautta.

 • Osoite

  Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Split, Kroatia

 • Split majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Split lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Split majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Split lauttapalvelut

Split opas

Mitä Splitissä voi tehdä?

Koko kaupunki koreilee värikkäillä taloilla ja historiallisilla maamerkeillä, joista etenkin Old Split on pystynyt välttämään modernin turismin vaatimukset ja on pysynyt lojaalina sen alkuperäiselle perinnölle. Kaupungin arkkitehtuuri on kenties esteettisesti miellyttävin osa Splittiä, mutta Marjan Park seuraa hyvänä kakkosena; Sen verhreä lehdistö yhdessä trooppisen eläin- ja kasvielämän kanssa luo puistolle eksoottisen tunnelman. Vietettyäsi päivän seikkaillen ympäri kaupunkia suuntaa yhteen maan kuuluisista ja elämää sykkivistä baareista ja yökerhoista, jotka vetävät puoleensa valtavan määrän nuoria kesäisin. Suosituimpia baareija palvovat energiset ja innokkaat nuoret aikuiset, jotka nauttivat edullisesta alkoholista ja riemuavat villin tanssimusiikin parissa

Mitä liikennemuotoja Split tarjoaa?

Kaupungin keskusta on melko pieni, joten sen ympäri pääsee helposti jalan. Kaupungin laidoilla matkaa voi tallata parhaiten polkupyörällä tai autolla, mutta tarjolla on myös kaupungin kattavia bussilinjoja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.