Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Stavanger lauttasatamaan

 • Autolla

  Ota E39 Kristiansandista ja E39 pohjoisesta.

 • Junalla

  Stavangerista on junia Kristiansandiin ja Egersundiin, mistä voit jatkaa junalla Osloon.

 • Bussilla

  Sataman ja linja-autoaseman välillä kulkee bussi. Linja-autoasemalta on busseja Kristiansandiin ja Bergeniin.

 • Osoite

  Utenriksterminalen (Risavika havn), Kontinenetalveien 31, 4056 Tanager, Norja

 • Stavanger majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Stavanger lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Stavanger majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Stavanger lauttapalvelut

Stavanger opas

Mitä Stavangerissa voi tehdä?

Kaupunki on täydellinen sekoitus muinaista arkkitehtuuria sekä hienovaraista modernisaatiota ja siksi se viehättääkin monenlaisia matkustajia. Tutki autenttista infrastruktuuria vanhassakaupungissa ennen kuin lounastat yhdessä kaupungin hienoista ravintoloista jotka kaunistavat sen nykyaikaisia kaupunginosia. Esikaupunkialueet ovat aiheuttaneet nopean hintojen kasvun alueella, mutta siitä huolimatta jäljellä on ryhmä haastavia kävelypolkuja sekä hurmaavia vuonoja jotka ovat täysin ilmaisia. Seikkailunhaluisille löytyy paljon tehtävää. Kiipeä ylös jyrkkää Pulpit Rock -rinnettä, jolta löydät henkeäsalpaavia näkymiä rosoisista kalliomuodostelmista. Siellä voit nauttia rauhallisuudesta ja luonnon täydellisestä ja aidosta kauneudesta. Historialliset nähtävyydet tuovat esiin Norjan itärannikon kiehtovan historian kun taas vuonot ja laaksot edustavat tyypillistä norjalaista maisemaa. Parhaan satama kokemuksen kuitenkin löytää Stavangerin venesatamasta kesäisin, jolloin meri kiiltää auringonpaisteessa ja kaupat ja kahvilat ovat avoinna rattoisalle päivän vietolle sekä lämpimän ilmapiirin ja kauniiden maisemien nauttimiselle.

Mitä liikennemuotoja Stavanger tarjoaa?

Bussi- sekä junapalvelut operoivat ympäri kaupunkia ja valmiina olevat taksit tarjoavat vielä nopeamman ja kätevämmän tavan liikkua.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.