Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Strömstad lauttasatamaan

 • Autolla

  Strömstad on noin 164 km Göteborgista. Ota E6 Göteborgista ja seuraa opastuksia Osloon ja Strömstadiin. Lauttaterminaali sijaitsee Torksholmenissa, joka on parin minuutin päässä Strömstadin keskustasta.

 • Junalla

  Strömstadin rautatieasema on noin 5 minuutin kävelymatkan päässä lauttaterminaalista. Strömstadista on hyvät junayhteydet muualle Ruotsiin.

 • Bussilla

  Strömstadin linja-autoasema on rautatieaseman vieressä. Bussit Oslosta ja Göteborgista pysähtyvät tarvittaessa lauttaterminaalin ulkopuolella. Strömstadista on hyvät bussiyhteydet muualle Ruotsiin.

 • Osoite

  Fergeterminalen, Torksholmen, 45 231 Strömstad, Ruotsi

 • Strömstad majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Strömstad lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Strömstad majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Strömstad lauttapalvelut

Strömstad opas

Strömstad opas

Strömstad on kapunki Länsi-Ruotsin Länsi-Götanmaalla. Kaupunki sijaitsee lähellä Norjan rajaa pienen Strömstad-joen estuaarilla. Bohuslänin maakunta, mihin Strömstad kuuluu, kuului Norjalle aina vuoteen 1658, jolloin Ruotsi voitti alueen sodassa itselleen. Strömstadissa oli pieni Strömmeninä tunnettu kalastajakylä. Kauppalama (köping) Strömstad sai pieniä etuoikeuksia, mikä näyttäisi saaneen sen laajenemaan, sillä asiakirjojen mukaan kuningas Kaarle IX antoi sille kaupunkioikeudet vuonna 1676, mutta toiset asiakirjat osoittavat sitä pidetyn kaupunkina jo 1672. Kauppalaivaston kotipaikkana Strömstadin vaakunaan suunniteltiin kauppalaiva, joka säilyy vaakunassa edelleen vaikka purjelaivojen laivasto lakkautettiin 1800-luvulla. Kaupugista tuli ruotsalaisen sodankäynnin kotipaikka.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.