Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Trapani lauttasatamaan

 • Autolla

  Trapani sijaitsee Sisilian länsipuolella. Palermosta seuraa A29 tai Marsalasta SS115, saavu Trapaniin tietä 'Via Scorrimento Villa Rosina', sitten 'Via Libica' ja seuraa opastuksia satamaan. Satama sijaitsee Piazza Garibaldi -aukiolla tien 'Via Ammiraglio Staiti' päässä.

 • Junalla

  Trapanin rautatieasema on noin 2 km satamasta. Asema on Palermo-linjalla ja sinne pääsee suurimmista kaupungeista.

 • Osoite

  Viale Regina Elena, 104 91100 Trapani (Sicilia), Italia

 • Trapani majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Trapani lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Trapani majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Trapani lauttapalvelut

Trapani opas

Trapani opas

Trapani on kaupunki Sisilian länsirannikolla. Se on Trapanin maakunnan pääkaupunki. Välimereen kaareutuvan satamansa muodon takia kaupungin nimi Antiikissa oli Drépanon tai Drepana, mikä tarkoittaa kreikaksi sirppiä. Kaupunki rakennettiin Monte San Giulianon rinteillä seisovan Ericen (Eryx) kaupungin satamaksi. Kaksi ikivanhaa legendaa kertovat kaupungin myyttisestä alkuperästä. Ensimmäisessä legendassa Trapani syntyi vaurauden jumala Demeterin käsistä pudonneesta sirpistä tämän etisessä Hadeksen sieppaamaa tytärtään Persefonea. Toisen myytin mukaan Saturnus suolisti isänsä taivaan jumala Uranuksen sirpillä, joka pudotessaan mereen loi kaupungin. Antiikin aikoina Saturnus oli Trapanin suojelusjumala. Nykyään Saturnuksen patsas seisoo kaupungin keskustan piazzalla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.