Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Uumaja lauttasatamaan

 • Autolla

  Sundsvallista, Skellefteåsta ja Luulajasta ota E4 Uumajaan. Satama sijaitsee Holmsundissa, noin 20 km päässä Uumajan keskustasta. Seuraa E12 Uumajasta rannikkoa kohti. Tie johtaa sinut satamaan.

 • Junalla

  Rautatieasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Uumajan keskustasta. Uumajaan on hyvät junayhteydet. Päästäksesi satamaan Holmsundissa, ota bussi tai taksi Uumajan keskustasta.

 • Bussilla

  Linja-autoasema sijaitsee Järnvägsallén-kadulla vastapäätä rautatieasemaa. Uumajasta on hyvät bussiyhteydet moniin paikkoihin Ruotsissa. Vasagatan-kadun pysäkiltä, 500 m linja-autoasemalta, voit ottaa paikallisbussin nro. 123 Holmsund Himmelska Fridens Tg -pysäkille. Satama on noin 1.5 km päässä pysäkiltä.

 • Osoite

  Umeå Hamn, 913 32 Holmsund, Ruotsi

 • Uumaja majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Uumaja lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Uumaja majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Uumaja lauttapalvelut

Uumaja opas

Mitä Uumajassa voi tehdä?

Uumaja kasvoi merkittäväksi kaupungiksi tarjottuaan oivallisen sekä romanttisen paikan revontulien katsomiselle. Kaupungista lumoutuneet kävijät tuntevat usein houkutuksen jäädä muutamaksi lisäpäiväksi tähän nuorekkaaseen kaupunkiin. Se kruunattiin vuonna 2014 Euroopan Kulttuuripääkaupungiksi ja siitä lähtien Uumajasta on tullut erittäin vilkas kaupunki, joka houkuttelee kiehtovista museoista ja trendikkäistä taidegallerioista kiinnostuneita; Ruotsin toiseksi suurin taidegalleria esittelee klassisia sekä moderneja kappaleita ja kaupunki on myös koti Euroopan suurimmalle Vintage-kitarakokoelmalle. Jos tämä ei vielä herätä kulttuuriruokahaluasi, voit viettää kiinnostavan iltapäivän Uumajan lukuisissa historiallisissa museoissa ympäri kaupunkia. Lukuisten museoiden lisäksi, Uumajasta löytyy menestyvä yliopisto, josta virtaa nuorekasta energiaa kaupungin kuvankauniille kaduille sekä hurmaavalle rannikolle. Kaupunki pursuaa jännittäviä tapahtumia, jokainen tarjoten energisiä sekä luovia esityksiä ja näyttelyitä. Nautittuasi kaupungin kulttuurista ja taiteesta, suuntaa yhteen kaupungin hienoista ravintoloista ympäri kaupungin keskustaa - ne ovat täydellisiä ruokaintoilijoille. Vavenin aukiolta löydät kiinnostavia ruokakojuja, joista Gotthards King on kaikkein erityisin kohokohta.

Miten Uumajassa pääsee liikkumaan?

Kaupungin keskimääräinen ikä on nuorehko, jonka vuoksi sen asukkaat suosivat pyörällä kulkemista. Liikuntaesteisille tai muuten vain vähemmän liikkuville luotettava bussipalvelu operoi ympäri kaupunkia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.