Varaa lautta satamaan Uumaja

Uumaja lauttasatama kohteessa Ruotsi yhdistää sinut satamaan Vaasa maassa Suomi ja valittavanasi on jopa 12 lauttavuoroa viikossa. Matka Uumaja - Vaasa kestää nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi Wasaline.

Uumaja -satamakartta

Klikkaa karttaa

Uumaja lauttavaihtoehdot

Uumaja lauttapalvelut

Uumaja - Vaasa operaattorilla Wasaline
 • Wasaline
  • 12 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
  • Etsi hinta

Uumaja opas

Sijaiten Ume -joen varrella, Uumaja on Västerbottenin maakunnan pääkaupunki Ruotsin pohjoisrannikolla. Sen satamaa käytetää yhteytenä Suomeen, tarjoten noin neljän tunnin ylityksiä Suomen länsirannikolla sijaitsevaan Vaasaan

Mitä Uumajassa voi tehdä?

Uumaja kasvoi merkittäväksi kaupungiksi tarjottuaan oivallisen sekä romanttisen paikan revontulien katsomiselle. Kaupungista lumoutuneet kävijät tuntevat usein houkutuksen jäädä muutamaksi lisäpäiväksi tähän nuorekkaaseen kaupunkiin. Se kruunattiin vuonna 2014 Euroopan Kulttuuripääkaupungiksi ja siitä lähtien Uumajasta on tullut erittäin vilkas kaupunki, joka houkuttelee kiehtovista museoista ja trendikkäistä taidegallerioista kiinnostuneita; Ruotsin toiseksi suurin taidegalleria esittelee klassisia sekä moderneja kappaleita ja kaupunki on myös koti Euroopan suurimmalle Vintage-kitarakokoelmalle. Jos tämä ei vielä herätä kulttuuriruokahaluasi, voit viettää kiinnostavan iltapäivän Uumajan lukuisissa historiallisissa museoissa ympäri kaupunkia.
Lukuisten museoiden lisäksi, Uumajasta löytyy menestyvä yliopisto, josta virtaa nuorekasta energiaa kaupungin kuvankauniille kaduille sekä hurmaavalle rannikolle. Kaupunki pursuaa jännittäviä tapahtumia, jokainen tarjoten energisiä sekä luovia esityksiä ja näyttelyitä. Nautittuasi kaupungin kulttuurista ja taiteesta, suuntaa yhteen kaupungin hienoista ravintoloista ympäri kaupungin keskustaa - ne ovat täydellisiä ruokaintoilijoille. Vavenin aukiolta löydät kiinnostavia ruokakojuja, joista Gotthards King on kaikkein erityisin kohokohta.

Miten Uumajassa pääsee liikkumaan?

Kaupungin keskimääräinen ikä on nuorehko, jonka vuoksi sen asukkaat suosivat pyörällä kulkemista. Liikuntaesteisille tai muuten vain vähemmän liikkuville luotettava bussipalvelu operoi ympäri kaupunkia.

Näin pääset Uumaja lauttasatamaan

 • Autolla

  Blå Vägen 4, 91322 Holmsund

 • Junalla

  Blå Vägen 4, 91322 Holmsund

 • Bussilla

  Blå Vägen 4, 91322 Holmsund

 • Osoite

  Blå Vägen 4, 91322 Holmsund

 • Uumaja majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Uumaja lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Uumaja majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!