Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Vaasa lauttasatamaan

 • Autolla

  Satama sijaitsee Vaskiluodossa, noin 4 km päässä Vaasan keskustasta. Ota reitti 6741/Vaasanpuistikko ja seuraa opastuksia 'Uumaja' ja 'satama'. Vaasa on noin 240 km Tampereelta ja 270 km Jyväskylästä. Ota E12 Tampereelta ja 18-tie Jyväskylästä kohti Seinäjokea ja Vaasaa.

 • Junalla

  Vaasan rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa, noin 4 km päässä satamasta. Vaasasta on hyvät junayhteydet moniin paikkoihin Suomessa.

 • Bussilla

  Vaasan linja-autoasema sijaitsee kaupungin keskustassa. Paikallisbussi nro. 5 Vaasan keskustasta pysähtyy tarvittaessa satamassa.

 • Osoite

  Laivanvarustajankatu, 65170 Vaasa

 • Vaasa majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Vaasa lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Vaasa majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Vaasa lauttapalvelut

Vaasa opas

Mitä Vaasassa voi tehdä?

Runsaiden opiskelijoiden ja nuorten kaupunkina, Vaasassa on paljon tehtävää ja nähtävää; Kaupungin yöelämä on vilkas, keskustasta löytyy lukuisia mukavuuksia ja kaupunki on koti Skandinavian suurimmalle vesipuistolle. Tropiclandia on nähtävyyksistä erottuvin, houkutellen kaikenikäisiä vierailijoita - Vesipuiston kävijä luvuilla on taipumus kasvaa erityisesti kesäkuukausina, joten parhaimmat mahdollisuudet puiston lukuisien laitteiden kokeiluun on syyskuussa. Vesipuiston lisäksi Vaasa suorastaan tulvii historiallisia nähtävyyksiä sekä kulttuurillisia maamerkkejä; Pohjanmaan museo sekä Terranova tarjoavat oppimiskokemuksia. Jos museot eivät säväytä juuri sinua, voit kierrellä Vaasan kolmessa suuressa kauppakeskuksessa lukuisine poistomyymälöineen, joista löytyy runsas määrä suomalaisia tuotteita sekä edullisia ruotsalaisia merkkituotteita. Kaluttuasi kauppakeskukset läpikotaisin, suuntaa yhteen kaupungin lukemattomista ravintoloista tai baareista, jotka tarjoavat virvokkeita mitä eloisimmassa tunnelmassa.

Mitä liikennemuotoja Vaasasta löytyy?

Kaupungin pienehkön koon ansiosta paikasta toiseen pääsee helposti jalan. Väsyneille ja uupuneille kaupungissa operoi kuitenkin tehokkaita bussilinjoja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.