Varaa lautta satamaan Vaasa

Vaasa lauttasatama kohteessa Suomi yhdistää sinut satamaan Uumaja maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 12 lauttavuoroa viikossa. Matka Vaasa - Uumaja kestää nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi Wasaline.

Vaasa -satamakartta

Klikkaa karttaa

Vaasa lauttavaihtoehdot

Vaasa lauttapalvelut

Vaasa - Uumaja operaattorilla Wasaline
 • Wasaline
  • 12 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
  • Etsi hinta

Vaasa opas

Vaasa, joka nimettiin Vasan kuningassuvun mukaan, on Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva kaupunki Suomen länsirannikolla. Sen satamaa käytetään porttina Ruotsin itärannikolla sijaitsevaan Uumajaan, jonne ylitykset kestävät yleisimmin 4 tuntia 30 minuuttia

Mitä Vaasassa voi tehdä?

Runsaiden opiskelijoiden ja nuorten kaupunkina, Vaasassa on paljon tehtävää ja nähtävää; Kaupungin yöelämä on vilkas, keskustasta löytyy lukuisia mukavuuksia ja kaupunki on koti Skandinavian suurimmalle vesipuistolle. Tropiclandia on nähtävyyksistä erottuvin, houkutellen kaikenikäisiä vierailijoita - Vesipuiston kävijä luvuilla on taipumus kasvaa erityisesti kesäkuukausina, joten parhaimmat mahdollisuudet puiston lukuisien laitteiden kokeiluun on syyskuussa. Vesipuiston lisäksi Vaasa suorastaan tulvii historiallisia nähtävyyksiä sekä kulttuurillisia maamerkkejä; Pohjanmaan museo sekä Terranova tarjoavat oppimiskokemuksia. Jos museot eivät säväytä juuri sinua, voit kierrellä Vaasan kolmessa suuressa kauppakeskuksessa lukuisine poistomyymälöineen, joista löytyy runsas määrä suomalaisia tuotteita sekä edullisia ruotsalaisia merkkituotteita. Kaluttuasi kauppakeskukset läpikotaisin, suuntaa yhteen kaupungin lukemattomista ravintoloista tai baareista, jotka tarjoavat virvokkeita mitä eloisimmassa tunnelmassa.

Mitä liikennemuotoja Vaasasta löytyy?

Kaupungin pienehkön koon ansiosta paikasta toiseen pääsee helposti jalan. Väsyneille ja uupuneille kaupungissa operoi kuitenkin tehokkaita bussilinjoja.

Näin pääset Vaasa lauttasatamaan

 • Autolla

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Junalla

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Bussilla

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Osoite

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Vaasa majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Vaasa lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Vaasa majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!