Varaa lautta satamaan Ventspils

Ventspils lauttasatama kohteessa Latvia yhdistää sinut satamaan Nynäshamn maassa Ruotsi ja valittavanasi on jopa 12 lauttavuoroa viikossa. Matka Ventspils - Nynäshamn kestää nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia ja väliä liikennöi Stena Line.

Ventspils -satamakartta

Klikkaa karttaa

Ventspils lauttapalvelut

 • Stena Line
  • 12 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta

Ventspils opas

Ventspils on kaupunki Latvian luoteisrannikolla Itämerellä joka sijaitsee Courlandin alueella aivan Venta-joen suulla. Satamaa käytetään usein porttina Ruotsin Nynäshamniin sekä Saksan Travemundeen.

Mitä tehtävää Ventspils tarjoaa?

Latvian kuudenneksi suurimmassa kaupungissa innovatiivisuus ja modernius sekä perinteiset meri keskeiset arvot kietoutuvat yhteen; Kaupungin viehättävillä kaduilla virtaa raikasta meri-ilmaa lasten keinuessa ja hyppiessä sen monissa leikkipuistoissa. Käsintehdyt huvileikkipuistot ovat kasvaneet hyvin suosituiksi Ventspilsissä. Kaupungin luonnonkaunis vesiraja pysyy kuitenkin kiistatta alueen pää ominaisuutena. Rannat tarjoavat kuvankauniita maisemia ympäri vuoden, vaikkakin talvisin rannikot muuttuvat hyisen kylmiksi, joten ethän unohda kietoutua lämpimiin vaatteisiin niin voit nauttia taianomaisesta talvimaisemasta.
Heille, jotka etsivät rentoa ja kulttuuri täytteistä lomamatkaa, Ventspilsin museo tarjoaa esittelyjä alueen historian muinaisista rakennuksista ja muistomatkan Latvian luoteisrannikon menneisyyteen. Historiakeskeinen matkailu usein laittaa nälkäiseksi, joten tyydytä nälkäsi perinteisillä Latvialaisilla ruokalajeilla yhdessä sen ylellisistä ravontoloista.

Mitä liikennemuotoja Ventspilsistä löytyy?

Kaupungin ympäri kulkee tehokas bussilinja, mutta omatoimisille matkailijoille pyöräily tai kävely on mainio tapa tutkiskella kaupunkia.

Näin pääset Ventspils lauttasatamaan

 • Autolla

  Ventspils, Dārza street 6, 3601 Ventspils

 • Ventspils majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ventspils lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ventspils majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!