Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ventspils lauttasatamaan

  • Autolla

    Ventspils sijaitsee Itämeren itärannikolla Latvian länsiosassa. Satamaan pääset E22-moottoritietä.

  • Ventspils majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ventspils lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ventspils majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ventspils lauttapalvelut

Ventspils opas

Mitä tehtävää Ventspils tarjoaa?

Latvian kuudenneksi suurimmassa kaupungissa innovatiivisuus ja modernius sekä perinteiset meri keskeiset arvot kietoutuvat yhteen; Kaupungin viehättävillä kaduilla virtaa raikasta meri-ilmaa lasten keinuessa ja hyppiessä sen monissa leikkipuistoissa. Käsintehdyt huvileikkipuistot ovat kasvaneet hyvin suosituiksi Ventspilsissä. Kaupungin luonnonkaunis vesiraja pysyy kuitenkin kiistatta alueen pää ominaisuutena. Rannat tarjoavat kuvankauniita maisemia ympäri vuoden, vaikkakin talvisin rannikot muuttuvat hyisen kylmiksi, joten ethän unohda kietoutua lämpimiin vaatteisiin niin voit nauttia taianomaisesta talvimaisemasta. Heille, jotka etsivät rentoa ja kulttuuri täytteistä lomamatkaa, Ventspilsin museo tarjoaa esittelyjä alueen historian muinaisista rakennuksista ja muistomatkan Latvian luoteisrannikon menneisyyteen. Historiakeskeinen matkailu usein laittaa nälkäiseksi, joten tyydytä nälkäsi perinteisillä Latvialaisilla ruokalajeilla yhdessä sen ylellisistä ravontoloista.

Mitä liikennemuotoja Ventspilsistä löytyy?

Kaupungin ympäri kulkee tehokas bussilinja, mutta omatoimisille matkailijoille pyöräily tai kävely on mainio tapa tutkiskella kaupunkia.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.