Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Visby lauttasatamaan

  • Visby majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Visby lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Visby majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Visby lauttapalvelut

Visby opas

Mitä Visbyssä voi tehdä?

UNESCO:n maailmanperintökohde -tittelillä kruunattuna Visby on Skandinavian kauneuden ruumiillistuma; Loisteikas vehreä ympäristö kattaa suurimman osan maisemasta, ja urbaanimmilla alueilla koreilevat satumaiset tornit ja suloiset mökit. Alueen arkkitehtuurille ei löydy vastinetta Euroopasta. Vanhakaupunki tarjoaa matkan Ruotsin keskiajalle; kiertele mutkikkaisten mukulakivikatujen lomassa joihin piiloutuu lukuisia kahviloita ja ravintoloita tarjoillen perinteisiä ruotsalaisia ruokalajeja sekä virkistäviä kuumia juomia. Voit tehdä kaiken tämän ihaillessasi samalla mahtailevia rakennuksia ja ainutlaatuisia rakennelmia ja design-muodostelmia. Heille jotka haluavat todella eksyvät keskiaikaiseen maailmaan, kaupunki tarjoaa viikon kestävän roolipeli teemaisen kokemuksen, jossa kaupunki tuo keskiajan tähän päivään pukeutumalla kuningattariksi, kuninkaiksi sekä ritareiksi tarjoten juhla-aterioita ja tanssiaisia juomien kera aina iltaan asti. Kun kaupunki on yhtä täynnä kauniita rakennuksia kuin Visby, on vaikeaa päättää minkä nähtävyyksistä laittaisi tärkeyslistalla ensimmäiseksi. Kuitenkin, uskomattomasta arkkitehtuurista kaunein on upea Pyhän Marian tuomiokirkko. Sen nähtyäsi suuntaa Botaniska Trädgårdeniin (kasvitieteellinen puutarha) joka virkistää jokaisen vierailijan vehreydellään ja metsätieteellään. Gotlannin museo kiteyttää myös saaren mielenkiintoisen historian.

Miten Visbyssä pääsee liikkumaan?

Kaupungin pienuuden ansiosta sen ympäri voi tallata kätevästi jalan

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.