Viking Line

Viking Line tarjoaa ympärivuotisia ylityksiä Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin ja Viron välillä.

Viking Linen tarjoama laivakokemus tunnetaan parhaana laivayhtiöiden joukossa, eikä vain Itämeren kontekstissa. Viking Line haluaa ihmisten nauttivan olostaan laivalla ja tarjoaa runsaasti viihdettä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä loistavia ostosmahdollisuuksia, jotka varmistavat kaikille mukavan matkan.

Ei ole yllätys, että vuosittain yli 6 miljoonaa ihmistä valitsee Viking Linen Itämeren matkalleen, kun ottaa huomioon heidän luksuslaivastonsa.

Viking Line oli Suomen, Ruotsin ja Ahvenanmaan välisen matkustuksen edelläkävijä aloittaessaan toimintansa vuonna 1959. Markkinoita johtava nykyinen Viking Line-laivayhtiö sai alkunsa, kun Vikinglinjen Ab, Rederi AB Slite ja Alandsfajan yhdistyivät. Siitä lähtien Viking Linen ikonisilla puna-valkoisilla väreillä on purjehtinut yli 50 alusta, alkuperäisistä vaatimattomista käytetyistä autolautoista tämän päivän uusinpiin laivoihin.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Viking Line -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Viking Line -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Viking Lineiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Viking Line kaikki reitit

Viking Line asiakasarviot

 • "Kiva ja siisti."

  Kiva ja siisti laiva. Ruoka kahvilassa ei ollut ihan niin hyvää ja ravitsevaa kuin olisi noin hienolta laivalta odottanut. Auto matkustajana matka sujui erinomaisesti.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Viking Line aluksella Viking Xprs/Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "kotimatka ahvenanmaalta"

  Syksyisen iltapäivän rauhaa. Aperitifi lasillinen venäläistytön pianonsoiton säestyksellä:) Tarjoilijatar joka oli ystävällinen, asiansa osaava eikä vapaasta jutustelusta huolimatta yhtään häiritsevä, mukava. Ruoka oli erinomaista ja hyvin tarjoiltu , tarjoilijattaren suosittelema viini sopivaa, kaikin puolin positiivinen kokemus. Olimme Oskarin ensimmäisessä "varauskierroksessa", siellä oli kyllä ylipäätään rauhallista. Matkaseurana oma vaimo. Kiitoksin, Lauri Tuominen

  'Lauri' matkusti operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Varauksen tekeminen/lemmikki"

  Direct Ferries palvelu on hyvä siinä mielessä että se näyttää lauttojen saatavuuden kyseisellä reitillä. Varaaminen onnistuu hyvin siltä osin kun se on palvelussa mahdollista. Huonoa / parannettavaa on se ettei samassa palvelussa pysty suoraan varaamaan/tarkastamaan lemmikkipaikkoja. Lemmikkipaikan lisääminen ei ollut helppoa jälkikäteen ja epävarmuus siitä onko lemmikkipaikkoja jo tehdylle varaukselle enää jäljellä osoittautui todeksi. Tässä suhteessa varauspalvelussa on paljon kehitettävää. Lemmikkipaikkojen määrä on aluksilla erittäin pieni - Tähän toivoisin muutosta.

  'Jukka' matkusti operaattorilla Viking Line aluksella Amorella/Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Grace"

  Laivaiva oli erittäin hyväkuntoinen, miehistö miellyttävää ja palvelualtista. Toisin kuin Hki-Tukholma välillä. Kiitos

  'Tuomo' matkusti operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän