Destination Gotland
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Destination Gotland

Destination Gotland pyörittää suosittua lauttareittiä Ruotsin mantereen ja Gotlannin saaren välillä Ruotsin hallituksen puolesta.

Destination Gotlandin lauttapalvelu on yksi Euroopan moderneimmista. Sen laivasto koostuu neljästä nopeasta veneestä, ja kuljettaa yli 1,6 miljoonan matkustajan lisäksi melkein puoli miljoonaa ajoneuvoa Gotlantiin joka vuosi.

Destination Gotlandin lautat lähtevät manner-Ruotsin Nynäshamnin ja Oskarshamnin satamista ja purjehtivat Visbyyn Gotlannin länsipuolella. Kesäsesongin aika lähtöjä on 18 päivittäin. Ylitys Nynashamnista kestää vähän yli kolme tuntia. Oskarhamnista matka on hieman lyhyempi, ja kestää vähän alle kolme tuntia.

Lautoilla on paljon nähtävää ja tehtävää, mukaan lukien valikoima ruokailu-alueita, kauppa, lasten leikkihuone ja elokuvateatteri.

Sinusta pidetään huolta, halusitpa aamupalaa, välipalaa, isomman aterian tai pelkän kahvin. Food Market on aina auki lähdöstä eteenpäin, matkustusajasta huolimatta, ja laivan ravintola tarjoaa kylmää ja lämmintä ruokaa kaikkiin makuihin ja budjetteihin.

Lautan kauppa tarjoaa laajan valikoiman makeisia, juomia, sanoma- ja aikakausilehtiä, sekä lajitelman Gotlantilaisia herkkuja sekä matkamuistoja.

Suuremmilta lautoilta löydät elokuvateatterin. Nuoremmille matkaajille löytyy leikkihuone ja lasten elokuvateatteri. Voit myös vuokrata Nintendo DS:n.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Destination Gotland -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Destination Gotland -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Destination Gotland matkassa

Destination Gotland routes and ports

Destination Gotland asiakasarviot

 • "Mukava ja siisti laivayhteydet Gotlantiin"

  Hyvät modernit ja siistit laivat, palvelu pelaa, prätkille hyvät paikat

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä laivamatka"

  Allt var jättebra!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä alus, toimivat järjestelyt "

  Hyvin toimivat satama järjestelyt. Helppo varaus. Siisti laiva.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Visby-Nynäshamn"

  Henkilökunta erittäin ystävällistä!! Kaikki sujui- tiedottraminen,aikataulu

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.