Levanzo
Marettimo
Lautat maahan Egadisaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Levanzo satamaan Marettimo

Egadisaaret ja Egadisaaret yhdistyvät reitillä Levanzo Marettimo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Siremar -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Liberty Lines Fast Ferries reitti kulkee jopa 6 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 49 ylitystä viikko reitillä Levanzo Marettimo kohteiden Egadisaaret ja Egadisaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Levanzo - Marettimo?

Lautan ylitysaika Levanzo - Marettimo on noin 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Levanzo - Marettimo?

Levanzo to Marettimo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Levanzo - Marettimo on 35 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Levanzo - Marettimo?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Levanzo ja Marettimo välillä. Nämä ovat
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Levanzo - Marettimo?

Varaa lautat reitiltä Levanzo kohteeseen Marettimo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Levanzo - Marettimo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Levanzo - Marettimo
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Levanzo - Marettimo?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Levanzo ja Marettimo välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Levanzo - Marettimo?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Levanzo ja Marettimo välillä?

Etäisyys Levanzo ja Marettimo välillä on noin 16 meripeninkulmaa.

Levanzo opas

Levanzo on pieni saari Egadin saariryhmässä Välimerellä. Se sijaitsee Sisilian länsipuolella. Saari on pienin kolmesta saaresta, jotka muodostavat Egadit. Favigana on suurin saari ryhmässä. Levanzo on pieni saari, pinta-alaltaan vajaat 6km2 ja siellä on noin 450 asukasta, jotka asuvat pääasiassa satamaan ympärillä. Saaren pieni satama on viehättävä, pieni rykelmä vaaleita neliörakennuksia ympäröi hämmästyttävää sinistä aluetta. Levanzolla ei ole tieverkostoa, vain pari mutatietä, joita kykenee käyttämään vain jeepit ja muulit. Saarella on vain yksi merkittävä nähtävyys: Grotta del Genovese eli luola, joka sisältää esihistoriallista taidetta. Levanzo ei ole kovni vauhdikas kohde, mutta se on erittäin miellyttävä. Vierailijat voivat uida, ottaa aurinkoa ja nauttia saaren tunnelmasta.

Saari on vain parinkymmenen minuutin päässä Trapanista kantosiipialuksella. Kantosiipialuksia ja hitaampia lauttayhteyksiä on olemassa useita päivässä sekä Sisiliaan että Favignanaan.


Marettimo opas

Italian saari Marettimo on syrjäisin kolmesta Egadisaarista ja se sijaitsee Sisilian länsirannikolla. Saari on kivinen Ridge harja joka sojottaa merestä ja näyttää lähinnä kuoppaiselta valaalta joka kurkkaa pintaan. Saari sijaitsee meren luonnonsuojelualueella, ja on suosittu kohde, sukeltajille, uimareille ja niille, jotka haluavat rauhallisen loman lähellä luontoa. Marettimossa on vain yksi asutuskeskus, jota kutsutaan myös Marettimoksi. Se on vaalea kalastajien kylä, jossa on neliön muotoiset rakennukset, jotka ovat yksinkertaisen ja nöyrän näköisiä. Jos ei tietäisi olisi vaikea arvata mille maalle kylä kuuluu. Lähikuvassa italialainen merkki on selvempää, kauniit kaakeloidut portaikot vievät sisälle koteihin, ja katolisia pyhäköitä on katujen kulmissa.

Lautat saapuvat Marettimoon pitkää laituria pitkin lähellä kalastus- ja sukelluskoulun veneitä. Se on viehättävä paikka, mutta siellä on toinen portti aivan nurkan takana, joka on kaupungin kalastajien satama. Kun vierailijat ensin poistuvat lautalta ja astuvat maihin, kulkevat Marettimon kapeita katuja ja aistivat kosmopoliittisen ilmaa, mutta pian he alkavat huomata, että rakennukset päättyvät pian, ja "kaupunki" on oikeastaan vain kylän kokoinen.

Marettimo on noin 40 minuutin matkan päässä Favignanasta, ja tunnin matkan päässä Trapanista.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 09:00 09:50 50 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 10:15 10:45 30 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 12:05 13:15 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 13:00 13:50 50 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 16:00 16:30 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 18:25 19:15 50 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 21:30 22:15 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.