Linosa
Lampedusa
Lautat maahan Pelagiset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Linosa satamaan Lampedusa

Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Linosa Lampedusa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 13 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 18 ylitystä viikko reitillä Linosa Lampedusa kohteiden Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Linosa - Lampedusa?

Lautan ylitysaika Linosa - Lampedusa on noin 1h 37m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Linosa - Lampedusa?

Linosa to Lampedusa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Linosa - Lampedusa on 75 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Linosa - Lampedusa?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Linosa ja Lampedusa välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Linosa - Lampedusa?

Varaa lautat reitiltä Linosa kohteeseen Lampedusa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Linosa - Lampedusa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Linosa - Lampedusa
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Linosa - Lampedusa?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Linosa ja Lampedusa välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Linosa - Lampedusa?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Linosa ja Lampedusa välillä?

Etäisyys Linosa ja Lampedusa välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Linosa opas

Linosa on yksi Pelagiesaarista Sisilian kanaalilla Välimerellä. Pieni saari on noin 5,5 km2 ja se on muodostunut useista kraattereista, joista tärkein on Monte Vulcano, joka on 195 metriä merenpinnan yläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään.

Satama ja kaupunki saaren eteläosassa, on velkaa niin paljon afrikkalaiselle arkkitehtuurille kuin italialaisellekin, sen pienet tasakattoiset talot on maalattu käyttäen kirkkaita- ja pastellivärejä. Linosa on suosittu kohde sukeltajille ja saarella on useita sukelluskohteita. Saaren suosio sukeltajien keskuudessa johtuu meren nopeasta pudotuksesta suuriin syvyyksiin, voit pudota syvyyksiin noin 300 m matkan päässä rannikosta.

Ainoa tapa päästä Linosaan on veneellä. Lauttaliikenne poikkeaa joko Empedoclessa eteläisessä Sisiliassa tai Lampedusassa.


Lampedusa opas

Italian Lampedusan saari sijaitsee Välimerellä noin 110 kilometriä Sisiliasta ja 70 kilometriä Tunisiasta. Lampedusa on yksi suosituin auringon palvojien, scuba-sukeltajien ja luonnon ystävien kohde, ja se on viimeinen jälki Italian maastosta ennen Afrikan rannikkoa. Lampedusan kunniakas, auringon valkaisema saari auttaa luomaan Pelagian saariston ("saaret avomerellä" kreikaksi) viereisen saaren Linosan ja Scoglion (pieni lohkare on saari) kanssa. Saaren pohjois- ja länsirannikot ovat melko korkeat ja saavuttamattomissa, kun taas sen itä- ja kaakkoispuolen rannoilla on upeat hiekkarannat. Kesän kuumimpina öinä, pyri osallistumaan moniin juhliin saaren rannoilla. Niihin kuuluu kokot, spagetti cookouts, grillit ja musiikkiesityksiä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, Sisiliaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Siremar 07:00 09:15 2 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
Liberty Lines Fast Ferries 10:15 11:15 1 tunti Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 17:45 18:45 1 tunti Mon, Ke, Pe, La, Sun
Liberty Lines Fast Ferries 18:45 19:45 1 tunti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.