Lautta satamasta Linosa satamaan Lampedusa

Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Linosa Lampedusa. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Liberty Lines Fast Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 17 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti.

Linosa Lampedusa matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Linosa - Lampedusa lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 17 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Linosa Lampedusa

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Linosa Lampedusa on auto ja 1 matkustaja.

Linosa opas

Linosa on yksi Pelagiesaarista Sisilian kanaalilla Välimerellä. Pieni saari on noin 5,5 km2 ja se on muodostunut useista kraattereista, joista tärkein on Monte Vulcano, joka on 195 metriä merenpinnan yläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään.

Satama ja kaupunki saaren eteläosassa, on velkaa niin paljon afrikkalaiselle arkkitehtuurille kuin italialaisellekin, sen pienet tasakattoiset talot on maalattu käyttäen kirkkaita- ja pastellivärejä. Linosa on suosittu kohde sukeltajille ja saarella on useita sukelluskohteita. Saaren suosio sukeltajien keskuudessa johtuu meren nopeasta pudotuksesta suuriin syvyyksiin, voit pudota syvyyksiin noin 300 m matkan päässä rannikosta.

Ainoa tapa päästä Linosaan on veneellä. Lauttaliikenne poikkeaa joko Empedoclessa eteläisessä Sisiliassa tai Lampedusassa.

Lampedusa opas

Italian Lampedusan saari sijaitsee Välimerellä noin 110 kilometriä Sisiliasta ja 70 kilometriä Tunisiasta. Lampedusa on yksi suosituin auringon palvojien, scuba-sukeltajien ja luonnon ystävien kohde, ja se on viimeinen jälki Italian maastosta ennen Afrikan rannikkoa. Lampedusan kunniakas, auringon valkaisema saari auttaa luomaan Pelagian saariston ("saaret avomerellä" kreikaksi) viereisen saaren Linosan ja Scoglion (pieni lohkare on saari) kanssa. Saaren pohjois- ja länsirannikot ovat melko korkeat ja saavuttamattomissa, kun taas sen itä- ja kaakkoispuolen rannoilla on upeat hiekkarannat. Kesän kuumimpina öinä, pyri osallistumaan moniin juhliin saaren rannoilla. Niihin kuuluu kokot, spagetti cookouts, grillit ja musiikkiesityksiä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, Sisiliaan.