COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Linosa - Lampedusa on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Linosa - Lampedusa lauttaoperaattorit

    • 19 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Linosa satamaan Lampedusa

Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret yhdistyvät reitillä Linosa Lampedusa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 19 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 26 ylitystä viikko reitillä Linosa Lampedusa kohteiden Pelagiset saaret ja Pelagiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Linosa opas

Linosa on yksi Pelagiesaarista Sisilian kanaalilla Välimerellä. Pieni saari on noin 5,5 km2 ja se on muodostunut useista kraattereista, joista tärkein on Monte Vulcano, joka on 195 metriä merenpinnan yläpuolella. Linosa on noin 120 km länteen Gozosta, Maltalta, 120 km kaakkoon Pantelleriasta, 163 km etelään Sisiliasta ja 165 km itään Cape Mahidasta Tunisiasta. Linosan lähin maa on Lampedusan saari, joka on 43 km etelään.

Satama ja kaupunki saaren eteläosassa, on velkaa niin paljon afrikkalaiselle arkkitehtuurille kuin italialaisellekin, sen pienet tasakattoiset talot on maalattu käyttäen kirkkaita- ja pastellivärejä. Linosa on suosittu kohde sukeltajille ja saarella on useita sukelluskohteita. Saaren suosio sukeltajien keskuudessa johtuu meren nopeasta pudotuksesta suuriin syvyyksiin, voit pudota syvyyksiin noin 300 m matkan päässä rannikosta.

Ainoa tapa päästä Linosaan on veneellä. Lauttaliikenne poikkeaa joko Empedoclessa eteläisessä Sisiliassa tai Lampedusassa.


Lampedusa opas

Italian Lampedusan saari sijaitsee Välimerellä noin 110 kilometriä Sisiliasta ja 70 kilometriä Tunisiasta. Lampedusa on yksi suosituin auringon palvojien, scuba-sukeltajien ja luonnon ystävien kohde, ja se on viimeinen jälki Italian maastosta ennen Afrikan rannikkoa. Lampedusan kunniakas, auringon valkaisema saari auttaa luomaan Pelagian saariston ("saaret avomerellä" kreikaksi) viereisen saaren Linosan ja Scoglion (pieni lohkare on saari) kanssa. Saaren pohjois- ja länsirannikot ovat melko korkeat ja saavuttamattomissa, kun taas sen itä- ja kaakkoispuolen rannoilla on upeat hiekkarannat. Kesän kuumimpina öinä, pyri osallistumaan moniin juhliin saaren rannoilla. Niihin kuuluu kokot, spagetti cookouts, grillit ja musiikkiesityksiä.

Lauttayhteys yhdistää saaren Porto Empedocleen, Sisiliaan.