Liverpool Birkenhead
Douglas
Lautat maahan Mansaari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Liverpool Birkenhead satamaan Douglas

Englanti ja Mansaari yhdistyvät reitillä Liverpool Birkenhead Douglas. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia 15 minuuttia.

Liverpool Birkenhead Douglas matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Liverpool Birkenhead satamaan Douglas

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Mansaari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Liverpool Birkenhead - Douglas?

Lautan ylitysaika Liverpool Birkenhead - Douglas on noin 4h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Liverpool Birkenhead - Douglas?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Liverpool Birkenhead to Douglas ja tämä on
  • Steam Packet

Miten voin varata lauttalippuja Liverpool Birkenhead - Douglas?

Varaa lautat reitiltä Liverpool Birkenhead kohteeseen Douglas tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Liverpool Birkenhead Douglas lautta arvostelut

  • "Retki Isle of Manille"

    Matkustin Heyshamista Isle of Manille ja ylitys oli todella miellyttävä kummallakin suunnalla, moottoripyörä oli turvallisesti kiinnitetty. Istuin ravintola/baarialueella mikä oli siisti ja mukava. En halua valittaa, mutta matka kesti 4 tuntia kummallakin suunnalla, mikä voi koitua pitkäveteiseksi.

    'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

    Lue lisää Näytä vähemmän

Liverpool Birkenhead opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupunki tunnetaan parhaiten sen historiasta laivanrakennuksessa ja merisatamana. Birkenhead Parkin katsotaan olevan ensimmäinen julkisesti rahoitettu puisto Britanniassa, sen on suunnitellut Sir Joseph Paxton vuonna 1843. Uskonnollisia maamerkkejä kaupungissa ovat Birkenhead Priory & St. Maryn torni, Pyhän Jaakobin kirkko ja St. Werburgh n roomalaiskatolinen kirkko. Muita merkittäviä maamerkkejä ovat Bidston Windmill kaupungin takaisella harjulla, Flaybrick Watertower ja Flaybrick Memorial Gardens.

Birkenheadin telakkajärjestelmä on osa Liverpoolin satamaa, sitä hoitaa Mersey Docks ja Harbour Company. Kahdentoista laiturin lauttaterminaali ohjaa suoraan tavara- ja henkilöliikenteen palvelua Dublinissa ja Belfastissa Pohjois-Irlannissa. Mersey Ferry Woodsidessä pyörittää matkustajapalveluja Mersey joen yli Liverpooliin. Talvikuukausina, Isle of Man Steam Packet Company pyörittää palvelua Birkenheadistä Douglasiin, Isle of Maniin.


Douglas opas

Saaren itärannikolla sijaitseva Douglas on Mansaaren suurin kaupunki ja se tarjoaa laajan valikoiman asioita joita nähdä ja tehdä. Kaupunki sijaitsee lahden ja hiekkarannan reunalla, jossa on kiireisiä kävelykatuja täynnä toimintaa. Matkailijat voivat ottaa hevoasjelun pitkin kävelykatua ja ihailla upeaa merinäkymää. Vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneita saaren historiasta, Douglas on hyvä paikka aloittaa. Story of Mann -polku, joka opastaa sinut joillekin tunnetuimmista paikoista, alkaa Manx Museolta. Matka ’Great Union Camera Obscuraan’ on myös tutustumisen arvoinen. Moottoriurheilusta kiinnostuneet voivat käydä TT Grandstandissä, jossa sinulla on lintuperspektiivi lähtö- ja maaliviivalle kun polkupyörät yrittävät uuvuttavaa 37 ¾ kilometrin Mountain Coursea.

Steam Packet Company toimii lauttayhteytenä Isle of Maniin Heyshamista, Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Matkustajat voivat valita perinteisen lautan, Ben-my-Chreen, joka toimii ympäri vuoden Birkenheadistä, Heyshamista, Dubliniista ja Belfastista, tai nopean lautan, Manannanin, joka kulkee maaliskuusta marraskuuhun Liverpoolista, Dublinista ja Belfastista. Molemmilla aluksilla on kauppoja, kahviloita ja baareja sekä premium ja executive -oleskelutiloja jos halaut matkustaa tyylillä. Lemmikkieläimet ovat sallittuja joillakin lautoilla.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.