Malmö
Swinoujscie
Lautat maahan Puola
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Malmö satamaan Swinoujscie

Ruotsi ja Puola yhdistyvät reitillä Malmö Swinoujscie. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.

Malmö Swinoujscie matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Malmö - Swinoujscie?

Lautan ylitysaika Malmö - Swinoujscie on noin 8h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Malmö - Swinoujscie?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Malmö to Swinoujscie ja tämä on
  • Finnlines

Miten voin varata lauttalippuja Malmö - Swinoujscie?

Varaa lautat reitiltä Malmö kohteeseen Swinoujscie tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Malmö opas

Ruotsin Malmö Skånen läänin pääkaupunki. Malmö on Juutinrauman sillan jälkeen kokenut suuria muutoksia. Silta on kahden raiteen rautatie ja valtatiesilta joka rakennettiin Juutinrauman salmelle yhdistämään Ruotsin Scanian ja Tanskan. Ennen kärsinyt kaupunki on saanut uuden elämän puhalluksen uusilla rakennuksilla ja virtauksella uutta liiketoimintaa, kuten IT-sekä bioteknologian yhtiöitä. Laajennuksista huolimatta Malmö on säilyttänyt pikkuruisen ja ystävällisen ilmapiirinsä. Kaupungissa on valikoima kulttuurikohteita, kuten entinen käytöstä poistettu voimalaitos, Moderna Museet Malmö, joka toimii modernin ja kansainvälisen taiteen esittelytilana. Kaupungista löytyy myös monia ravintoloita ja bistroja sekä kahviloita. Jos haluat käydä Malmön taidemuseossa, kaupunginmuseossa, luonnonhistorian museossa ja Science and Maritime House Museumissa, voit käydä kaikissa yhdessä päivässä, sillä ne sijaitsevat Malmöhusin Linnan yhteydessä. Malmön taidehalli puolestaan on tunnettu sen gallerioiden toiminnoista ja estetiikasta sekä tilankäytöstä ja valaistuksesta.

Malmön satamasta lähtevät laivat matkaavat Saksan Travemündeen.


Swinoujscie opas

Swinoujscien kaupunki sijaitsee kaukana luoteis-Puolassa suulla Świna- joen suulla Itämerellä. Kaupungin alueella on 44 saarta, mutta vain kolme niistä on asuttuja - Wolin, joka on suurin saari Puolassa, Uznam ja Karsibor. Yli 80% asukkaista asuu Puolan osassa Uznamin saarella (suurempi osa siitä kuuluu Saksalle). Szczecin lahden reunustama, Itämeren ja Saksan rajalla olevan Swinoujscien pinta-ala on noin 200 km2 ja se on lähin Puolan kaupunki Tanskaan (150 km) ja Ruotsiin (175 km), kun taas Berliini on vain 160 km päässä. Wolin Island on koti kaupungin symbolille, historialliselle majakalle, joka 68 m pituisena on korkein Itämeren rannikolla. Sille tehtiin peruskorjaus vuonna 2000 ja on siitä lähtien on ollut avoinna yleisölle ja tarjoaa kävijöilleen upean näköalan Swinoujscieen ja ympäröivään alueeseen. Swinoujsciessa on Puolan suurin ja modernein lauttaterminaali, säännölliset yhteydet kulkevat kohteisiin Tanskassa ja Ruotsissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 10:15 19:00 8 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.