Marettimo
Levanzo
Lautat maahan Egadisaaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Marettimo satamaan Levanzo

Egadisaaret ja Egadisaaret yhdistyvät reitillä Marettimo Levanzo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Siremar -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 55 minuuttia samalla kun Liberty Lines Fast Ferries reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 33 ylitystä viikko reitillä Marettimo Levanzo kohteiden Egadisaaret ja Egadisaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Marettimo - Levanzo?

Lautan ylitysaika Marettimo - Levanzo on noin 1h 12m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Marettimo - Levanzo?

Marettimo to Levanzo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Marettimo - Levanzo on 30 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Marettimo - Levanzo?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Marettimo ja Levanzo välillä. Nämä ovat
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Marettimo - Levanzo?

Varaa lautat reitiltä Marettimo kohteeseen Levanzo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Marettimo - Levanzo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Marettimo - Levanzo
  • Siremar
  • Liberty Lines Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Marettimo - Levanzo?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Marettimo ja Levanzo välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Marettimo - Levanzo?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Marettimo ja Levanzo välillä?

Etäisyys Marettimo ja Levanzo välillä on noin 16 meripeninkulmaa.

Marettimo opas

Marettimo on italialainen saari, joka on osa Egadisaaria, mitkä sijaitsevat Välimerellä Sisiliasta länteen. Saari on toiseksi suurin Egadisaari, ja sillä on noin 300 asukasta, mikä lisääntyy noin 700:an kesällä. Saaren talous perustuu pääosin kalastukseen, perinteisiin käsitöihin ja matkailuun. Saari oli tärkeä tarkkailupiste Ropman aikana, mistä syystä syntyi Casa Romana, mistä oli helppo tarkkailla ohikulkevaa meriliikennettä. Merireitit Italian ja Pohjois-Afrikan sekä Italian ja Espanjan (Sardinian kautta) kulkivat Marettimon ohi. Casa Romanan vieressä on hyvin restauroitu Bysantin-Norman kirkko ja ympäri saaren rannikkoa on useita vaikuttavia luolia ja monia paikkoja erinomaiseen uintiiin puhtaissa vesissä, tosin länsirannikolle pääsee vain veneellä.

Marettimo on noin 40 minuutin matkan päässä Favignanasta, ja tunnin matkan päässä Trapanista.


Levanzo opas

Levanzo on pienin kolmesta Egadisaarista jotka sijaitsevat Sisilian länsirannikolla. Saaren pieni satama on viehättävä, pieni rykelmä vaaleita neliörakennuksia ympäröi hämmästyttävää sinistä aluetta. Levanzon väkiluku on noin 200, ja pieni kylä sataman ympärillä on saaren ainoa asutus, vaikka siellä on muutamia hajanaisia rakennuksia ja tiloja kauempanakin. Saari oli ennen maataloudelilnen - viljaa tuotetaan täällä, ja voit silti nähdä kivimuurten rivit jakamassa umpeenkasvaneita kenttiä, rivitaloja rinteillä ja pieniä kivisiä katoksia. Tänäpäivänä viljely ei ole niin suuressa roolissa, vaikka siellä on vielä jonkin verran maatalouden harrastamista, mukaan lukien lampaiden kasvatus. Levanzolla ei ole tieverkostoa, vain pari mutatietä, joita kykenee käyttämään vain jeepit ja muulit. Levanzo on nöyrä paikka, jossa on vain yksi tai kaksi suurempaa taloa yksinkertaisempien asuntojen joukossa. Kalastus ja veneily ovat suuria toiminoja saarella. Pienet kalastus- ja retkeilyveneet ankkuroivat satamassa. Saarella on vain yksi merkittävä nähtävyys. Grotta del Genovese on luola, joka sisältää esihistoriallista taidetta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 06:20 06:50 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 09:55 10:25 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 10:55 11:25 30 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 13:40 15:35 1 tunti 55 minuuttia Ti, Ke, Pe, La, Sun
Liberty Lines Fast Ferries 13:55 14:25 30 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 19:25 19:55 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.