COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Methana - Pireus on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Ateena lautat sivullamme.

Methana - Pireus lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 1 hour 25 min
    • Get price
    • 6 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Methana satamaan Pireus

Kreikka ja Ateena yhdistyvät reitillä Methana Pireus, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 25 minuuttia samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Methana Pireus kohteiden Kreikka ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Methana opas

Methana on Kreikassa sijaitseva kaupunki, joka seisoo vulkaanisella niemimaalla, joka on liitetty Peloponnesokseen, Etelä-Kreikan suureen niemimaahan ja maantieteelliseen alueseen. Suuri osa niemimaasta on vuoristoista, laajoilla alueilla on pusikkoa ja nurmea. Vuorijono kattaa niemimaan keskiosan ja pohjoisessa on pieni harjanne. Niemimaalla on noin 32 tulivuorta. Suurimmalle kraatterille kiipeäminen on todella haastava ja innostava kokemus. Aloita Kameni Horasta ja seuraa polkua 25 minuuttia tulivuoren nokalle. Astu nyt kiinteälle punaiselle laavalle ja ihaile näkymiä, jotka ovat kuin eri maailmasta villine mustine, punaisine ja vihreine kallioineen ja terävine rotkoineen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nauti tunnelmasta pitkin saaren tulivuorirantoja - Nissakin Ayion Anaryiron, Limniónas ja Vathyn.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.


Pireus opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.