Methana
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Methana satamaan Ateena (Piraeus)

Kreikka ja Ateena yhdistyvät reitillä Methana Ateena (Piraeus), jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 25 minuuttia samalla kun Saronic Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Methana Ateena (Piraeus) kohteiden Kreikka ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Methana - Pireus?

Lautan ylitysaika Methana - Pireus on noin 1h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Methana - Pireus?

Methana to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Methana - Pireus on 34 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Methana - Pireus?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Methana ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Methana - Pireus?

Varaa lautat reitiltä Methana kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Methana - Pireus?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Methana - Pireus
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Methana - Pireus?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Methana ja Pireus välillä
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Methana - Pireus?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Saronic Ferries

Mikä on etäisyys Methana ja Pireus välillä?

Etäisyys Methana ja Pireus välillä on noin 24 meripeninkulmaa.

Methana opas

Methana on Kreikassa sijaitseva kaupunki, joka seisoo vulkaanisella niemimaalla, joka on liitetty Peloponnesokseen, Etelä-Kreikan suureen niemimaahan ja maantieteelliseen alueseen. Suuri osa niemimaasta on vuoristoista, laajoilla alueilla on pusikkoa ja nurmea. Vuorijono kattaa niemimaan keskiosan ja pohjoisessa on pieni harjanne. Niemimaalla on noin 32 tulivuorta. Suurimmalle kraatterille kiipeäminen on todella haastava ja innostava kokemus. Aloita Kameni Horasta ja seuraa polkua 25 minuuttia tulivuoren nokalle. Astu nyt kiinteälle punaiselle laavalle ja ihaile näkymiä, jotka ovat kuin eri maailmasta villine mustine, punaisine ja vihreine kallioineen ja terävine rotkoineen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nauti tunnelmasta pitkin saaren tulivuorirantoja - Nissakin Ayion Anaryiron, Limniónas ja Vathyn.

Methana on yhdistetty lautalla Piraeuksen satamaan, ja matka kestää noin 2 tuntia. Méthana on myös yhdistetty lautalla Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin ja Hermioneen ja kantosiipialuksella Porosiin, Aeginaan, Hydraan, Spetsesiin, Hermioneen, Porto Heliin, Toloon, Nafplioniin ja Monemvasiaan.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Saronic Ferries 13:45 16:00 2 tuntia 15 minuuttia La, Sun
Saronic Ferries 14:00 16:10 2 tuntia 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Saronic Ferries 18:25 20:45 2 tuntia 20 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.