Milos
Serifos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Milos satamaan Serifos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Milos Serifos, jolla liikennöi tällä hetkellä 6 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Zante Ferries 1 kertaa viikko, Blue Star Ferries 2 kertaa viikko, SeaJets 10 kertaa viikko, Aegean Sea Lines 4 kertaa viikko & Magic Sea Ferries kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 25 viikko reitillä Milos Serifos ja koska tarjolla on 6 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Milos - Serifos?

Lautan ylitysaika Milos - Serifos on noin 1h 58m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Milos - Serifos?

Milos to Serifos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Milos - Serifos on 67 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Milos - Serifos?

On olemassa 6 suosittuja lauttaoperaattoreita Milos ja Serifos välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines
  • Magic Sea Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Milos - Serifos?

Varaa lautat reitiltä Milos kohteeseen Serifos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Milos ja Serifos välillä?

Etäisyys Milos ja Serifos välillä on noin 23 meripeninkulmaa.

Milos opas

Milos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Egeanmerellä pohjoiseen Kreetasta. Se on osa Kykladien saariryhmää. Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa), ja myös patsaista Kreikan jumalista Asklepioksesta (nykyään British Museumissa, Lontoossa), Poseidonista ja arkaaisesta Apollosta Ateenassa. Ympäri saarta on monia kauppoja, mutta enimmäkseen ne kerääntyivät Adamasin satamaan. Useimmat kaupat myyvät matkamuistoja, käsintehtyjä lahjoja ja koruja sekä paikallisia kudonta- ja kirjontatöitä ja elintarvikkeita. Paikallisia tuotteita ja herkkuja sekä lahjatavaraliikkeitä löytyy myös useimmista saaren kylistä.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


Serifos opas

Kreikan saari Serifos on ihanteellinen kohde rentouttavaan lomaan. Se on tyypillinen Kykladien saari, Egeanmerellä, jossa on valkoiset kylät, rauhallinen satama, kultaiset rannat, paljaat kukkulat ja kauniita maisemia. Saari ei ole muuttunut paljon matkailun vuoksi, varsinkin verrattuna joihinkin muihin Kreikan saariin. Saarella voit nauttia merestä, auringosta ja hiekasta yhdellä saaren 72.sta upealla rannalla, vierailijat voivat mennä pyöräilemään tai kävelemään pitkin saaren polkuja, sukeltamaan vanhoihin kaivoksiin tai WWII hylkyyn, tai sightseeing fortress- kuten luostari Taxiarches, rakennettu 1500-luvulla. Chora on kauneimpia paikkoja saarella ja se on rakennettu vuoren rinteille ja sieltä on upea näkymä Egeanmerelle. Suosituimmista paikoista saarella ovat kaupungit Livadi ja Livadakia.

Saarelle pääsee tavanomaisilla ja highspeed lautoilla. Kesäisin on lauttoja, jotka yhdistävät Serifosin muille läheisille saarille, kuten Sifnokselle, Naxokselle, Parokselle, Santorinille, Kythnokselle jne.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 11:30 12:40 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
Hellenic Seaways 13:00 16:15 3 tuntia 15 minuuttia To
Zante Ferries 13:55 16:15 2 tuntia 20 minuuttia To
Hellenic Seaways 14:25 17:35 3 tuntia 10 minuuttia Mon, Ke
Aegean Sea Lines 15:00 17:15 2 tuntia 15 minuuttia Mon, Ti, Pe
Aegean Sea Lines 15:15 17:30 2 tuntia 15 minuuttia Ke, To
Zante Ferries 15:15 17:35 2 tuntia 20 minuuttia Sun
Aegean Sea Lines 15:45 18:00 2 tuntia 15 minuuttia La
SeaJets 19:30 20:40 1 tunti 10 minuuttia Mon, Ti, To, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.