Milos satamaan Sifnos lautta

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Milos Sifnos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 8 kertaa viikko, Zante Ferries 8 kertaa viikko, Sea Jets 9 kertaa viikko & Hellenic Seaways kulkee reittiä jopa 4 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 29 viikko reitillä Milos Sifnos ja kun tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Milos - Sifnos lauttaoperaattorit

 • Aegean Speed Lines
  • 8 lähtöä viikoittain 55 min
  • Etsi hinta
 • Zante Ferries
  • 8 lähtöä viikoittain 1 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Sea Jets
  • 9 lähtöä viikoittain 45 min
  • Etsi hinta
 • Hellenic Seaways
  • 4 lähtöä viikoittain 2 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Milos Sifnos hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Milos Sifnos on auto ja 2 matkustajaa.

Milos opas

Milos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Egeanmerellä pohjoiseen Kreetasta. Se on osa Kykladien saariryhmää. Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa), ja myös patsaista Kreikan jumalista Asklepioksesta (nykyään British Museumissa, Lontoossa), Poseidonista ja arkaaisesta Apollosta Ateenassa. Ympäri saarta on monia kauppoja, mutta enimmäkseen ne kerääntyivät Adamasin satamaan. Useimmat kaupat myyvät matkamuistoja, käsintehtyjä lahjoja ja koruja sekä paikallisia kudonta- ja kirjontatöitä ja elintarvikkeita. Paikallisia tuotteita ja herkkuja sekä lahjatavaraliikkeitä löytyy myös useimmista saaren kylistä.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.

Sifnos opas

Kreikan saari Sifnos on kaunis saari joka sijaitsee Kykladien saariryhmän länsiosassa. Se on tyypillinen esimerkki Kykladien saaresta, jossa on perinteinen arkkitehtuuri, rauhalliset rannat, merenrantatavernoja ja matalia kukkuloita. Suosituimmista rannoista saarella sijaitsevat eteläisellä puolella saarta ja niissä on kristallinkirkas vesi, pehmeää hiekkaa ja monet matkailupalvelut. Suosittu vierailukohde saarella on upea luostari Chrissopighi, saaren suojelija. Kastro on kaikkein viehättävä kylä saarella, jossa on kapeita mukulakivikatuja, kivitaloja ja upeat merinäköalat. Se on kylä jolla on 4000 vuotta historiaa ja jäänteitä sen perinnöstä on nähtävissä kaikkialla sen puolustavalla muurila mikä rakennettiin noin 800 eaa. Tätä merkittävää kylää ympäröi kolmelta puolelta näkymät Egeanmerelle.

Saaren satama sijaitsee Kamareksen kaupungissa. Kesäisin saarelle on päivittäiset palvelut sekä nopealla että tavanomaisella lautalla. Lautat yhdistävät Sifnoksen Piraeukseen ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorini ja Kreeta.