Milos
Sifnos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Milos satamaan Sifnos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Milos Sifnos, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Aegean Speed Lines liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, Zante Ferries 4 kertaa viikko, Hellenic Seaways 3 kertaa viikko, SeaJets 4 kertaa päivä & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 47 viikko reitillä Milos Sifnos ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Milos - Sifnos?

  Lautan ylitysaika Milos - Sifnos on noin 1h 17m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Milos - Sifnos?

  Milos to Sifnos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Milos - Sifnos on 74 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Milos - Sifnos?

  On olemassa 5 suosittuja lauttaoperaattoreita Milos ja Sifnos välillä. Nämä ovat
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Milos - Sifnos?

  Varaa lautat reitiltä Milos kohteeseen Sifnos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Mikä on etäisyys Milos ja Sifnos välillä?

  Etäisyys Milos ja Sifnos välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Milos opas

Milos on kreikkalainen saari joka sijaitsee Egeanmerellä pohjoiseen Kreetasta. Se on osa Kykladien saariryhmää. Milos on kuuluisa Afroditen "Venus de Milo" patsaasta (mikä on nykyisin Louvressa, Pariisissa), ja myös patsaista Kreikan jumalista Asklepioksesta (nykyään British Museumissa, Lontoossa), Poseidonista ja arkaaisesta Apollosta Ateenassa. Ympäri saarta on monia kauppoja, mutta enimmäkseen ne kerääntyivät Adamasin satamaan. Useimmat kaupat myyvät matkamuistoja, käsintehtyjä lahjoja ja koruja sekä paikallisia kudonta- ja kirjontatöitä ja elintarvikkeita. Paikallisia tuotteita ja herkkuja sekä lahjatavaraliikkeitä löytyy myös useimmista saaren kylistä.

Milos on liitetty Piraeuksen satamaan Ateenassa, kaikille Kykladien ja Dodekanesian saarille, ja Kreetalle lautoilla ja nopeilla katamaraaneilla. Sesongin aikana kesällä on lautat kulkevatpäivittäin. Miloksella on kaksis atamaa, pääsatama Adamas ja toinen satama Apollonia joka yhdistää Miloksen Kimolosiin ja Glaronissiaan.


Sifnos opas

Kreikan saari Sifnos on kaunis saari joka sijaitsee Kykladien saariryhmän länsiosassa. Se on tyypillinen esimerkki Kykladien saaresta, jossa on perinteinen arkkitehtuuri, rauhalliset rannat, merenrantatavernoja ja matalia kukkuloita. Suosituimmista rannoista saarella sijaitsevat eteläisellä puolella saarta ja niissä on kristallinkirkas vesi, pehmeää hiekkaa ja monet matkailupalvelut. Suosittu vierailukohde saarella on upea luostari Chrissopighi, saaren suojelija. Kastro on kaikkein viehättävä kylä saarella, jossa on kapeita mukulakivikatuja, kivitaloja ja upeat merinäköalat. Se on kylä jolla on 4000 vuotta historiaa ja jäänteitä sen perinnöstä on nähtävissä kaikkialla sen puolustavalla muurila mikä rakennettiin noin 800 eaa. Tätä merkittävää kylää ympäröi kolmelta puolelta näkymät Egeanmerelle.

Saaren satama sijaitsee Kamareksen kaupungissa. Kesäisin saarelle on päivittäiset palvelut sekä nopealla että tavanomaisella lautalla. Lautat yhdistävät Sifnoksen Piraeukseen ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorini ja Kreeta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 11:45 12:25 40 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Hellenic Seaways 13:00 15:15 2 tuntia 15 minuuttia To
Zante Ferries 13:10 14:30 1 tunti 20 minuuttia Ke, Pe
Zante Ferries 13:40 15:00 1 tunti 20 minuuttia Mon
Zante Ferries 15:00 16:20 1 tunti 20 minuuttia La
SeaJets 15:50 16:30 40 minuuttia Mon, La
SeaJets 16:15 16:55 40 minuuttia Jokapäiväinen
Hellenic Seaways 17:30 19:40 2 tuntia 10 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.