moby_lines_moby_tommy

Moby Tommy

Moby Lines toimii satamien Livorno Olbia & Olbia Piombino välillä

Moby Tommy on osa Moby Linen laivaston ylellisen nopeita risteilyaluksia eli sillä on huippuluokan mukavuudet! On valikoima kylpyhuoneella varustettuja hyttejä, lepotuoleja, a la carte- ja itsepalveluravintolat, pizzeria, gelateria, kahvio, urheilubaari ja pubi, lasten maailma videopeleineen, myymälä, uima-allas ja aurinkoterassi.

Hytit / Lepotuolit

Moby Tommy sisältää valikoiman ilmastoituja, kylpyhuoneella varustettuja hyttejä, joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). Niille, jotka eivät halua varata hyttiä, on saatavilla myös varattu oleskelutila, joka on varustettu istuimilla.

Ravintolat

A la carte-ravintolassa on tarjolla herkullinen menu, kun taas itsepalveluravintola tarjoaa valikoiman vasta valmistettuja herkullisia ruokia ja tarjoaa myös hauskan lasten menun. Aitoa italialaista pizzaa on tarjolla pizzapaikassa ja laivalla on myös gelateria (jäätelöbaari).

Moby Tommylla on paljon paikkoja nauttia drinkki, kuten urheilubaari, jossa on iso TV ja Admiral pubi. Aurinkoterassilla voit myös täydentää rusketustasi samalla kun nautit kylmästä drinkistä.

Ostokset

Moby Tommyn kauppakeskuksessa on tarjolla laaja valikoima suosittuja tuotteita, mukaan lukien vaatteita, lasten leluja, karttoja, lehtiä ja kirjoja.

Muut palvelut

Moby Tommylla on uima-allas ja aurinkoterassi.

Matkalla lasten kanssa

Lapsille, matkustaminen Moby Linesin laivalla on matka mielikuvituksen maailmaan, ei vain Looney Tunes brändäyksen ja hahmojen vuoksi, joita löytyy kaikkialta laivalla. Moby Tommylla on lapsille omistettu leikkipaikka, jota kutsutaan ’Lasten maailmaksi’. Videopelihuoneet ovat täynnä pelejä ja ne sopivat myös vanhemmille lapsille.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, tulee siitä erityisesti ilmoittaa varausvaiheessa ja varmistaa, että saavut satamaan kahta tuntia ennen lähtöaikaa, jotta voitte käsitellä tarpeet henkilökunnan kanssa ja varmistaaksesi, että ajoneuvonne pysäköidään lyhyen matkan päähän kulkuteistä, ja että apua tarjotaan lähdön ja poistumisen aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Moby Tommy oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Tommy arvostelut

4.6
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:5.0
 • Henkilökunta:5.0
 • Ateriapalvelut:3.5
 • Täsmällisyys:4.5
 • Puhtaus:5.0
 • "Upea tapa matkustaa!!!"

  Matkustimme Mobylla Olbiasta Livornoon toukokuussa 2013 ja matka oli mahtava! Se oli paljon parempi kuin matkamme Civitavecchiasta Olbiaan edellisellä viikolla (Tirrenialla). Erinomaisen mukava ja hyvin varusteltu lautta, kokemus Mobylla oli loistava. Hyttimme oli siisti ja hiljainen; urheilubaari oli mahtava ja UEFA Cupin semifinaali isolta screeniltä näytettynä bonus. Aion matkustaa Mobylla uudelleen!!!

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Brad arvioi matkustettuaan operaattorin Moby Lines laivalla Moby Tommy

  Lue lisää Näytä vähemmän