moby_lines_moby_aki

Moby Aki

Moby Lines toimii satamien Livorno Olbia välillä

Moby Aki on iso, nopea, uuden sukupolven lautta, jossa on valtava ajoneuvo- ja matkustajakapasiteetti sekä laaja valikoima palveluita, kuten noin 300 hyttiä, valikoima paikkoja syömiseen ja juomiseen, uima-allas aurinkoterassilla, lasten leikkipaikka ja paljon muuta.

Hytit / Lepotuolit

Moby Akilla on valikoima ilmastoituja, kylpyhuoneella varustettuja hyttejä, joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). On myös ’junior-sviittejä’ jopa neljälle hengelle ja varattu oleskelutila, joka on varustettu istuimilla.

Ravintolat

Moby Akin lautalla ei ole pulaa paikoista, joissa voit syödä ja juoda! A la carte-ravintolassa on tarjolla herkullinen menu, joka on koottu käyttämällä tyypillisiä Välimeren ainesosia, kun taas itsepalveluravintola tarjoaa valikoiman vasta valmistettuja herkullisia ruokia, mukaan lukien myös hauska lasten menu. Aitoa italialaista pizzaa on tarjolla pizzapaikassa ja laivalla on myös kahviloita, snackbaari ja jäätelöbaari.

Jos haluat siemailla drinkin samalla kun täydennät rusketustasi, silloin aurinkoterassin Lido Bar on sopiva paikka sinulle tai jos haluat rentouttavan illan siemaillen cocktaileja niin suuntaa pianobaariin. Laivalla on myös kahvila ja urheilubaari, jossa voit katsoa urheilutapahtumia isolta TV-ruudulta samalla kun nautit lempidrinkkejäsi.

Ostokset

Moby Akin kauppakeskuksessa voit ostaa melkein mitä vain, kuten vaatteita, lasten leluja, karttoja, lehtiä ja kirjoja.

Muut palvelut

Jo mainittujen palvelujen lisäksi, ylellinen Moby Aki sisältää uima-altaan aurinkoterassilla, panoraama-aulabaarin, kennelit lemmikkieläimille ja satelliittitelevision.

Matkalla lasten kanssa

Lapsille, matkustaminen Moby Linesin laivalla on matka mielikuvituksen maailmaan, ei vain Looney Tunes brändäyksen ja hahmojen vuoksi, joita löytyy kaikkialta laivalla. Moby Linesin Moby Akilla on lapsille omistettu leikkipaikka, jota kutsutaan ’Lasten maailmaksi’. Videopelihuoneet ovat täynnä pelejä ja ne sopivat myös vanhemmille lapsille.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, tulee siitä erityisesti ilmoittaa varausvaiheessa ja varmistaa, että saavut satamaan kahta tuntia ennen lähtöaikaa, jotta voitte käsitellä tarpeet henkilökunnan kanssa ja varmistaaksesi, että ajoneuvonne pysäköidään lyhyen matkan päähän kulkuteistä, ja että apua tarjotaan lähdön ja poistumisen aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Moby Aki oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Aki arvostelut

4.0
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:4.0
 • Henkilökunta:4.0
 • Ateriapalvelut:4.0
 • Täsmällisyys:4.0
 • Puhtaus:4.0
 • "Erinomainen tapa päästä Sardiniaan"

  Laiva ja palvelut olivat todella hyviä. Suosittelisin Mobylla matkustamista.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Andrej arvioi matkustettuaan operaattorin Moby Lines laivalla Moby Aki

  Lue lisää Näytä vähemmän