moby_lines_moby_wonder

Moby Wonder

Moby Lines toimii satamien Bastia Genova & Genova Olbia välillä

Moby Wonder on uuden sukupolven risteilyalus ja sillä on massiivinen kapasiteetti ajoneuvoille ja matkustajille ja laaja valikoima palveluja, kuten ylelliset hytit ja sviitit, lukuisia paikkoja syömiseen ja juomiseen, ulkouima-allas aurinkoterassilla, ostoskeskus, lasten leikkipaikka ja paljon muuta!

Hytit / Lepotuolit

Moby Wonder sisältää valikoiman ilmastoituja, kylpyhuoneella varustettuja hyttejä, joko sisä- tai ulkohyttejä (merinäköala). On myös ’junior-sviittejä’ johon mahtuu jopa neljä henkilöä ja niille, jotka eivät halua varata hyttiä, on saatavilla myös varattu oleskelutila, joka on varustettu istuimilla.

Ravintolat

Moby Linen Moby Wonderilla on a la carte-ravintola, jossa keittiömestarit luovat herkullisia aterioita käyttäen tyypillisiä Välimeren ainesosia. Itsepalveluravintolassa on valikoima vasta valmistettuja herkullisia ruokia tai voit myös suunnata pizzapaikkaan, jos haluat aitoa italialaista pizzaa. Laivalla on myös neljä kahvilaa, snackbaari ja jäätelöbaari.

Jos haluat siemailla drinkin samalla kun täydennät rusketustasi, silloin aurinkoterassin Lido baari on sopiva paikka sinulle tai jos haluat rentouttavan illan siemaillen cocktaileja niin suuntaa pianobaariin.

Laivalla on myös kahvila ja urheilubaari, jossa voit katsoa urheilutapahtumia mahtavassa seurassa isolta TV-ruudulta samalla kun nautit lempidrinkkejäsi.

Ostokset

Moby Wonderin kauppakeskuksessa voit ostaa melkein mitä vain, kuten vaatteita, lasten leluja, karttoja, lehtiä ja kirjoja.

Muut palvelut

Ylellinen Moby Wonder sisältää myös uima-altaan aurinkoterassilla, panoraama-aulabaarin, kennelit lemmikkieläimille ja satelliittitelevision.

Matkalla lasten kanssa

Lapsille, matkustaminen Moby Linesin laivalla on matka mielikuvituksen maailmaan, ei vain Looney Tunes brändäyksen ja hahmojen vuoksi, joita löytyy kaikkialta laivalla. Moby Wonderilla on lapsille omistettu leikkipaikka, jota kutsutaan ’Lasten maailmaksi’. Siellä on myös videopelihuone, joka on täynnä pelejä ja ne sopivat myös vanhemmille lapsille.

Liikuntarajoitteiset

Jos tarvitset apua matkan aikana, tulee siitä erityisesti ilmoittaa varausvaiheessa ja varmistaa, että saavut satamaan kahta tuntia ennen lähtöaikaa, jotta voitte käsitellä tarpeet henkilökunnan kanssa ja varmistaaksesi, että ajoneuvonne pysäköidään lyhyen matkan päähän kulkuteistä, ja että apua tarjotaan lähdön ja poistumisen aikana.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Moby Wonder oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Moby Wonder arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!