Mykonos
Naksos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Mykonos satamaan Naksos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Mykonos Naksos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 4 kertaa päivä, Blue Star Ferries 0 kertaa viikko, Cyclades Fast Ferries 6 kertaa viikko & Golden Star Ferries kulkee reittiä jopa 0 kertaa päivä.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 34 viikko reitillä Mykonos Naksos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Mykonos - Naksos?

Lautan ylitysaika Mykonos - Naksos on noin 47m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Mykonos - Naksos?

Mykonos to Naksos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Mykonos - Naksos on 194 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Mykonos - Naksos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Mykonos ja Naksos välillä. Nämä ovat
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Mykonos - Naksos?

Varaa lautat reitiltä Mykonos kohteeseen Naksos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Mykonos ja Naksos välillä?

Etäisyys Mykonos ja Naksos välillä on noin 60 meripeninkulmaa.

Mykonos opas

Mykonos on Kreikan saari Kykladien saariryhmässä. Se sijaitsee saarten Tinos, Syros, Paros ja Naxos välissä. Saaren tärkeintä kaupunkia kutsutaan myös Mykonokseksi, mutta myös Choraksi. Saarella on vilkas yöelämä ja sitä kutsutaan "Kreikan Ibizaksi" sen kesän klubielämästä, joka houkuttelee paljon turisteja vuosittain. Choran arkkitehtuuri on tyypillinen Kykladeille, kaikki talot ovat valkoisia sinisine ikkunoineen, kadut ovat viehättäviä, kapeita mukulakivikatuja ja saarella on valkoisia kirkkoja taivaansinisine kupolineen. Monet kävijät haluavat yksinkertaisesti kuljeskella ympäri Choraa, vanhaa satamaa, Pikku Venetsiaa ja Linnaa näkeäkseen kaupungin viehätyksen.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.


Naksos opas

Kreikan saari Naxos sijaitsee Egeanmerellä ja on osa Kykladien saariryhmää. Se on kulttuurin saari, jossa on monia elementtejä klassisen Kreikan ollessa selvästi läsnä. Naxosiin on myös vaikuttanut voimakkaasti sen Bysantin frankkien ja venetsialainen menneisyys, jotka kaikki ovat jättäneet jotain aivan ainutlaatuista ja erilaista. Naxosilla on erityisen hedelmällinen maaperä ja se tuottaa valtavia viljelykasvia sekä oliiveja ja viinirypäleitä, ja sen ikiomasta Naxian viinistö on tullut jonkinlainen erikoisuus saarella. Viehättävät vuoristokylät, upeat rannat ja loputon Kreikan auringonpaiste ovat tehneet saaresta niin suositun.

Naxoksella on paljon enemmän annettavanaan kuin sen rannat ja rantaviiva, kuten sen venetsialainen linna ja Tragaean alue ja sen lukemattomat viehättävät kylät. Filoti on suurin kaikista Tragaean kylistä ja seisoo Mount Zeuksen rinnalla. Toinen huomattava vuoristokylä on Apiranthos Mount Fanarin vieressä, jossa yksinkertainen kreikkalainen arkkitehtuuri ja triomuseot odottavat. Retkeily on suosittu harrastus vuoristossa, jossa on useita suositeltuja polkuja saatavilla.

Saaren satama sijaitsee myös Chorassa. Satamasta lähtevät lautat Piraeukseen (Ateena) ja muille Kykladien saarille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 09:50 10:20 30 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
SeaJets 11:10 11:45 35 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Cyclades Fast Ferries 12:20 13:35 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
SeaJets 12:50 14:10 1 tunti 20 minuuttia Ke, La
SeaJets 13:00 13:40 40 minuuttia Mon, Pe, Sun
SeaJets 14:30 15:30 1 tunti To
SeaJets 17:25 18:50 1 tunti 25 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
SeaJets 17:55 19:20 1 tunti 25 minuuttia Ke
SeaJets 19:10 20:35 1 tunti 25 minuuttia Mon, Ke, Pe, La, Sun
SeaJets 19:30 20:55 1 tunti 25 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.