blue_star_ferries_blue_star_paros

Blue Star Paros

Blue Star Ferries toimii satamien Ios Mykonos, Ios Naksos, Ios Paros, Ios Rafina, Mykonos Naksos, Mykonos Paros, Mykonos Pireus, Mykonos Rafina, Mykonos Syros, Mykonos Tinos, Naksos Paros, Naksos Rafina, Paros Rafina, Pireus Syros, Pireus Tinos & Syros Tinos välillä

Blue Star Paros rakennettiin Etelä-Koreassa, toimitettiin Blue Star Ferriesille vuonna 2002 ja on kulkenut Kreikan saaristolla siitä lähtien. Aluksella on lukuisia palveluja joista sen 1474 matkustajaa voivat nauttia matkan aikana. Näihin kuuluu mm. valikoima hyttejä sekä lentomatkustustyylisiä istuimia, lahjatavarakauppa, avokansikahvila sekä itsepalveluravintola.

Ravintolat

Blue Star Paroksella on kaksi aluetta, joista voit ostaa ruokaa ja juomaa. Snackbaari Flocafe tarjoaa valikoiman kuumia ja kylmiä ruokia sekä juomia. Goody's itsepalveluravintola tarjoaa pikaruokatyylisiä annoksia.

Muut palvelut

Langattoman Internetin käyttäminen on mahdollista laivan tietyissä osissa, pankkiautomaatista voi nostaa rahaa, kolikkopuhelin on käytettävissä jos matkapuhelimessa ei ole signaalia ja etukäteen varatut lemmikit voivat majoittua kenneleissä.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Blue Star Paros oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Blue Star Paros laivalla

blue_star_ferries_blue_star_paros_cafe blue_star_ferries_blue_star_paros_economy_seating blue_star_ferries_blue_star_paros_goodys

Blue Star Paros arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!