COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Napoli - Amalfi on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Napoli - Amalfi lauttaoperaattorit

    • 2 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Napoli satamaan Amalfi

Italia ja Italia yhdistyvät reitillä Napoli Amalfi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Alilauro -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 15 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Napoli Amalfi kohteiden Italia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Amalfi opas

Amalfi on suurin kaupunki Amalfin rannikolla Solernon maakunnassa Italiassa. Kaupunki sijaitsee Solernonlahden Monte Cerreton juurella ja syvän rotkon suulla. Kaupunki, kuten monet muut kaupungit pitkin Amalfin rannikkoa (kuten Ravello ja Positano), on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki mainitaan ensimmäisen kerran 500–luvulla ja pian sen jälkeen se saavutti suuren merkityksen merivaltana, kaupaten viljaa naapureistaan, suolaa Sardiniasta ja orjia sisäamasta, ja jopa puuta, saaden vastineeksi Egyptissä ja Syyriassa lyötyjä kultaadinaareja. Sillä se osti Bysantin silkkiä, jota se jälleenmyi lännessä. Amalfilla on pitkä matkailuhistoria, kaksi entistä luostaria on muunnettu hotelleiksi, Luna Convento 1920–luvulla ja Cappuccini Convento vuonna 1880. Amalfin vierailijoihin kuuluu säveltäjä Richard Wagner ja näytelmäkirjailija Henrik Ibsen, jotka molemmat valmistivat töitä oleskellessaan Amalfilla.

Kausiluonteiset kantosiipialusreitit yhdistävät lomakohteet Sorrentolla ja Amalfin rannikolla sekä kohteisiin: Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (Pompeiji), Ercolano (Ercolano), Capri, Salerno, Agropoli (Paestum) ja Palinuro Cilenton rannikolla.