Positano Jet
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Positano Jet

Positano Jet operoi huippunopeita aluksia Amalfin rannikon kauniin 55 kilometrin matkalla. Kuljettaen matkustajia huhtikuusta lokakuuhun, laivat matkaavat vain 30 minuutissa Amalfin satamasta Positanon sekä Capriin. Huippukausina ylityksiä on tarjolla päivittäin, jotta voit nauttia kauniista merimaisemista sekä hurmaavista kallioisista rannikoista minä päivänä tahansa.

Aluksella on yläsilta jolta on parhaimmat näkymät ja mahdollisuudet nauttia Italian ilmastosta. Sille mahtuu 196 matkustajaa kun taas laivan mukava ilmastoitu matkustamo alakannella tarjoaa lisää istumatilaa muille matkustajille jotka haluavat päästä viilentymään pois auringonpaisteesta.

Laivat ovat osa Lucibello laivastoa joka on jo pitkään toiminut Amalfin rannikon laivan vuokrausyhtiö.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Positano Jet -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.