Lautta satamasta Napoli satamaan Panarea

Italia ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Napoli Panarea, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 5 minuuttia samalla kun Alilauro reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 h 5 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Napoli Panarea kohteiden Italia ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Napoli - Panarea lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 8 lähtöä viikoittain 5 h 5 min
    • Etsi hinta
  • Alilauro
    • 8 lähtöä viikoittain 5 h 5 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Panarea

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Napoli Panarea on auto ja 1 matkustaja.

Panarea opas

Italian saari Panarea on toiseksi pienin Liparisaari, mikä on ryhmä tulivuoren saaria, jotka sijaitsevat koilliseen Sisiliasta. Se on nyt suosittu matkailukohde sen rantojen ja maisemien ansiosta. Siellä on myös hyvin palveluja ollakseen niin pieni saari. Saaren laskuranta on San Pietro itärannikolla, ja siellä on kylän kaikki palvelut. Siellä on myös pieni satama laivoille, hydrofoilille, kalastusaluksille ja huviveneille. Panarean rantojen lisäksi saarella on Cala Junco saaren eteläosassa ja sinne pääsee meritse ja maitse pitkin polkua, joka johtaa rannalle. Tieltä Cala Juncoon pääsee myös Cala degli Zimmariin. Nämä ovat saaren kaksi rantaa, joihin pääsee maitse.

Pieni satama vastaanottaa lauttoja Napolista ja Milazzosta.