Laiva Napolista Procidalle

Italia ja Napolinlahden saari Procida yhdistyvät Caremarin liikennöimällä Napoli-Procida reitillä. Caremar matkaa satamien välillä jopa 49 kertaa viikossa ja matka kestää noin tunnin.

Napolin ja Procidan välisten matkojen määrä saattaa vaihdella sesonkiluonteisesti. Tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Napoli - Procida lauttaoperaattorit

  • SNAV Aliscafi
    • 4 lähtöä päivittäin 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Napoli Procida

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Napoli Procida on auto ja 1 matkustaja.

Procida opas

Procida on saari Flegrian saarilla ja se sijaitsee Napolin rannikolla Etelä-Italiassa. Saari sijaitsee Cape Misenon ja Ischian saarten välillä ja sillä on aidompi tuntu kuin enemmän turisteille suunnatuilla saarilla Caprilla ja Ischialla. Koillisrannalla on saaren tärkein kaupunkinapa, Procida Porto, jossa lautat ankkuroivat ja pikkubussit lähtevät matkustamaan ympäri saaren tieverkkoa. Vanhin osa asutusta on puolustavalla korkealla niemellä. Muu saari on melko rakennettu, vaikka siellä on myös paljon pienimuotoista maanviljelyä mikä tuottaa hedelmiä ja vihanneksia. Asuntoja löytyy ympäri saarta, mutta Procidan eteläpäässä on toinen enemmän keskittynyt asutuskeskus, nimeltään Chiaiolella. Pieni kaartuva luoto, nimeltään Vivara, piilee Procidan rinnalla, ja on nyt luonnonsuojelualuetta.

Lautat matkalla Ischia pysähtyvät yleensä Procidassa. Niitä on sekä tavanomaisia että high speedejä, ja osa lähtee eri satamastasta Napolista, Mergellinasta, mikä on kätevä Italian rautatieverkoston kannalta. Procidaa palvelee myös lautat lähimantereelta Pozzuolista.