Nizza satamaan Golfo Aranci lautta

Ranska ja Sardinia yhdistyvät reitillä Nizza Golfo Aranci. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Corsica Sardinia Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia 45 minuuttia.

Nizza Golfo Aranci matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Nizza satamaan Golfo Aranci lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Sardinia lautat sivullamme.

Nizza - Golfo Aranci lauttaoperaattorit

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 12 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Nizza Golfo Aranci hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Nizza Golfo Aranci on auto ja 2 matkustajaa.

Nizza opas

Nizza on kaupunki joka sijaitsee Kaakkois-Ranskan rannikolla Välimerellä ja se on toiseksi suurin kaupunki Provence-Alpes-Côte d'Azur -alueella Marseillen jälkeen. Nizza on nauttinut viime vuosina, todellisesta taloudellisesta, kulttuurisesta, taiteellisesta ja arkkitehtuurisesta vallankumouksesta. Nizza on ollut suosittu matkailukohde jo vuosisatoja ja on ajomatkan päässä muista suosituista lomakohteista, kuten Cannesista, Antibesista ja Villefranche-sur-Meristä. Siellä on hyvä valikoima hotelleja sekä valikoima hostelleja ja ylellisisiä vaihtoehtoja, joista monet parhaat ovat Promenade des Anglaisilla. Nizzan huvilat eivät ole koskaan olleet yhtä suosittuja, ja parhaissa on näkymät Ranskan Rivieralle, kun taas toisista on näkymät ympäröiville kukkuloille ja viinitarhoille.

Sataman sijainti on keskellä kaupunkia ja se yhdistää Korsikan kohteet Nizzaan. Nizza on trendikäs turistikeskus, ja se tarjoaa ihanteellisen tukikohdan Ranskan Rivieran tutkimiseen. Tiloihin kahdessa lauttaterminaalissa kuuluu matkailutoimisto, ilmastoitu aula, pysäköintilaitos, puhelin, wc, suihku ja lastenhoitohuone. Satamasta voi ottaa lauttoja Korsikalle, Calviin, Bastiaan, Ajaccioon ja Ile Rousseen.

Golfo Aranci opas

Golfo Aranci on lahti, joka sijaitsee Sardinian koillisrannikolla, Italiassa. Kaupungissa on erinomaiset meriyhteydet muualle Italiaan sen tärkeän sataman ansiosta. Se on vain muutaman kilometrin päässä Porto Rotondosta ja 15 km päässä Olbiasta. Nimellä Arzachena on kaksi eri selitystä: Ensimmäinen koskee kaukaista haaksirikkoutunutta laivaa täynnä appelsiineja, toinen ja uskottavampi liittyy Sardinian termiin "granci", eli rapuihin, joita voidaan helposti löytää tällä alueella. Saaren merensuojelualue Tavolara on hyvin lähellä, ja sen rinnalla on kaunis Capo Coda Cavallo Meri, joka on kuuluisa sen avoimuudesta ja kauneudesta, tarjoaa upeat vesiurheilumahdollisuudet, erityisesti sukellukseen. Lähistöllä on lumoava Cala Moresca ja sen mäntymetsä jonne pääsee vain jalkaisin tai polkupyörällä. Yksi elävin arkeologisista alueista on pyhä kaivo Milis, joka juontaa juurensa Nuragicin aikakauteen.

Satamasta lähtee lauttoja Italiaan päivittäin Civitavecchiaan, Livornoon ja Fiumicinoon.