COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Oslo - Frederikshavn on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Oslo - Frederikshavn lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 10 hr
  • Get price

Oslo Frederikshavn lautta arvostelut

 • "Tehokas, mutta ei tarpeeksi julkisia tiloja"

  Olimme todella vaikuttuneita laivan lastauksen ja purun tehokkuudesta, jota hoiti osaava ja avulias henkilökunta (kun otimme heihin yhteyttä sähköisesti ja kun tapasimme heidät henkilökohtaisesti). Hytti (halvin mahdollinen) oil puhdas ja mukavampi kuin hostellimajoitus. Varatessani minulle ei ollut hajuakaan että hytti on pakollinen - mikä lahja! Emme kuitenkaan nauti illastamisesta, uhkapeleistä, polttamisesta tai tx free shoppailusta eikä laivalla ollut tarpeeksi tiloja mukavalle hengaukselle. Jäin kaipaamaan sitä, mutta koska matkustimme 19:30-7:30 vietimme suurimman osan matkasta nukkuen. Kokonaisuudessaan se oli sujuva, turvallinen ja mukava matka.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä matka, hyvä laiva"

  Matkustimme yön yli Oslosta Tanskaan Stena Sagan kyydissä. Vaikka laiva lähti 30 minuuttia myöhässä saavuimme Tanskaan ajoissa. Majoitustilat olivat puhtaat ja täydellisen sopivat ja saimme nukuttua hyvät yöunet. Ravintolan buffet oli erinomainen ja kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hotellihuone laivassa"

  Linjalla Oslo-Fredrikshavn säästimme ajokilometrejä.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oslosta Fredrikshavniin"

  Matka Oslosta etelään vuonojen läpi on todella kuvankaunis ja lautta kulkee tarpeeksi hitaasti jotta ehdit nähdä kaiken ja ottaa kuvia. Olin erittäin onnekas sillä sää oli lämmin ja aurinkoinen.Lautalta löytyy kaikkea mitä voit tarvita yöylitykselle. Useita ruokavaihtoehtoja, baareja, pelikoneita ja tax free kauppa tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi viihdettä matkan ajaksi. Hytti (sisähytti) oli todella siisti ja hiljainen ja sänky oli mukava. Suosittelen lämpimästi.

  'Stena Saga' travelled on Stena Saga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Oslosta Frederikshavniin

Stena Line yhdistää Norjan ja Tanskan liikennöiden Oslo-Frederikshavn reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 11 tuntia 45 minuuttia.

Oslon Frederikshavnin välisten matkojen säännöllisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkkailemalla verkkosivumme hintoja ja aikatauluja.

Oslo opas

Oslo on Norjan pääkaupunki joka sijaitsee Oslofjordin pohjoisimmassa osassa. Kaupunkia ympäröivät kukkulat ja vuoret ja noin 40 saarta sijaitsee kaupungin rajoilla. Oslo on kompakti kaupunki ja siellä on helppo liikkua käyttämällä joukkoliikennettä. Oslossa on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä ajellakseen ympäri kaupungin keskustaa. Oslossa on suuri ja monipuolinen määrä kulttuurikohteita, joihin kuuluu useita rakennuksia, jotka sisältävät Edvard Munchin ja monen muun kansainvälisen taiteilijan taidetta, mutta myös useita Norjan taiteilijoita. Norjan hallitus on äskettäin investoinut suuria summia rahaa kulttuurin, palvelujen, rakennusten ja festivaalien kehitykseen Oslon kaupungille.

Oslon suuri satama yhdistää kaupungin kohteisiin Tanskassa ja Saksassa. Terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta niihin kuuluu kahvila ja pieni lähtöhalli. Baarit ja ravintolat sijaitsevat lähellä terminaalirakennusta. Päivittäisiä palveluita kulkee Kööpenhaminaan, jonne matka-aika on noin 16 tuntia, Kieliin, jonne matka-aika on noin 19,5 tuntia, Hirtshalsiin Tanskassa (matkan kesto 10 tuntia) ja Frederikshavniin Tanskassa (8,5 tuntia).


Frederikshavn opas

Frederikshavn on kalastuksesta tunnettu satamakaupunki, joka sijaitsee Jyllannin niemimaan koillisrannikolla, Tanskan pohjoisosassa, tarjoten lauttayhteyksiä Ruotsiin ja Norjaan. Kaupungin nimi tarkoittaa "Frederikin Satamaa" ja sieltä löytyy paljon nähtävää ja tehtävää, kuten Palm Beach, jossa on 100 palmua, Bangsbo-taidemuseo, Frederikshavn historiallinen telakkaseura, Tordenskiold Festival ja puolivuosittainen valofestivaali. Kaupungissa pääsee liikkumaan kätevimmin polkupyörällä, joita voi kesällä vuokrata ilmaiseksi kaupungin turistikeskuksesta.

Lauttamatka Ruotsiin kestää 2 tunnista 3 tuntiin ja 15 minuuttiin. Ylitys Norjaan kestää 9 – 12 tuntia. Lauttoja kulkee myös Laesoon, saarelle keskellä Kattegatia (matka-aika 90 minuuttia) ja pieneen Hirsholmenen saaristoon, joka sijaitsee Kattegatissa noin 7 kilometriä koilliseen Frederikshavnista.