Oslo
Kööpenhamina
Lautat maahan Tanska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Oslosta Kööpenhaminaan

DFDS Seaways yhdistää Norjan ja Tanskan liikennöiden Oslo-Kööpenhamina välisellä reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 17 tuntia 15 minuuttia.

Oslon ja Kööpenhaminan väliset vuorot ja matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja ja tarjouksia.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Oslo - Kööpenhamina?

Lautan ylitysaika Oslo - Kööpenhamina on noin 19h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Oslo - Kööpenhamina?

Oslo to Kööpenhamina lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Oslo - Kööpenhamina on 278 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Oslo - Kööpenhamina?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Oslo to Kööpenhamina ja tämä on
 • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Oslo - Kööpenhamina?

Varaa lautat reitiltä Oslo kohteeseen Kööpenhamina tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Oslo - Kööpenhamina?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Oslo - Kööpenhamina
 • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Oslo - Kööpenhamina?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Oslo ja Kööpenhamina välillä
 • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Oslo - Kööpenhamina?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Oslo ja Kööpenhamina välillä?

Etäisyys Oslo ja Kööpenhamina välillä on noin 271 meripeninkulmaa.

Oslo Kööpenhamina lautta arvostelut

 • "Kivaa oli"

  Mukava tapa matkustaa Kööpenhaminasta Osloon.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Xtra spesiaali"

  Suosittelen lämpimästi Commodore luokkaa. Matkamme Kööpenhaminasta Osloon oli yksi koko lomamme kohokohdista. Mukava hytti ja "vain kutsuvieraiden" palvelut olivat todellakin ekstrarahan arvoisia.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kööpenhaminasta Osloon"

  Jos matkustat Skandinavian läpi, suosittelen lämpimästi lauttamatkaa Kööpenhaminasta Osloon. Paljon tekemistä ja henkilökunta on kohtelias. Kiitos DFDS.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Unohtumaton kokemus"

  Oli täysikuu ja aikamme oli uskomatonta, lokit lentelivät meidän puolellamme 11.kerroksen hytissä. Parveke mahdollisti meidän hengittävän suolaista meri-ilmaa mikä täytti meidät onnesta!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Oslo opas

Oslo on Norjan pääkaupunki joka sijaitsee Oslofjordin pohjoisimmassa osassa. Kaupunkia ympäröivät kukkulat ja vuoret ja noin 40 saarta sijaitsee kaupungin rajoilla. Oslo on kompakti kaupunki ja siellä on helppo liikkua käyttämällä joukkoliikennettä. Oslossa on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä ajellakseen ympäri kaupungin keskustaa. Oslossa on suuri ja monipuolinen määrä kulttuurikohteita, joihin kuuluu useita rakennuksia, jotka sisältävät Edvard Munchin ja monen muun kansainvälisen taiteilijan taidetta, mutta myös useita Norjan taiteilijoita. Norjan hallitus on äskettäin investoinut suuria summia rahaa kulttuurin, palvelujen, rakennusten ja festivaalien kehitykseen Oslon kaupungille.

Oslon suuri satama yhdistää kaupungin kohteisiin Tanskassa ja Saksassa. Terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta niihin kuuluu kahvila ja pieni lähtöhalli. Baarit ja ravintolat sijaitsevat lähellä terminaalirakennusta. Päivittäisiä palveluita kulkee Kööpenhaminaan, jonne matka-aika on noin 16 tuntia, Kieliin, jonne matka-aika on noin 19,5 tuntia, Hirtshalsiin Tanskassa (matkan kesto 10 tuntia) ja Frederikshavniin Tanskassa (8,5 tuntia).


Kööpenhamina opas

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki joka sijaitsee Seelannin itärannikolla, noin 42 km luoteeseen Malmöstä Ruotsissa ja 164 km koilliseen Odensesta. Kaupunki ulottuu Amagerin saarelel ja pitää sisällään myös erillisalueen Frederiksbergin, mikä on oma kuntansa. Vuosituhannen vaihteen jälkeen Kööpenhamina koki vahvan urbaanisen ja kulttuurisen kehityksen. Kaupunki on Tanskan kulttuurinen, taloudellinen ja valtiollinen keskus ja on yksi tärkeimmistä taloudellisia keskuksia Pohjois-Euroopassa Kööpenhaminan pörssin kanssa. Vuonna 2012 Kööpenhamina oli maailman kolmanneksi rikkain kaupunki mitattuna maailman bruttotuloista (vuonna 2009 se oli ensimmäinen). Kun Juutinrauman silta-, tie-, rautatie- ja tunneli hanke valmistui, Kööpenhaminan pääkaupunkiseutu on yhdentynyt Ruotsin maakunnan Scanian ja sen suuren kaupungin Malmö kanssa, mikä tunnetaan Juutinrauman alueella.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät kohteisiin Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Seaways 15:00 10:00 19 tuntia Jokapäiväinen
DFDS Seaways Mini Cruise 15:00 10:00 19 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.