COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Oslo - Kööpenhamina on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Oslo - Kööpenhamina lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

Oslo Kööpenhamina lautta arvostelut

 • "Kivaa oli"

  Mukava tapa matkustaa Kööpenhaminasta Osloon.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Xtra spesiaali"

  Suosittelen lämpimästi Commodore luokkaa. Matkamme Kööpenhaminasta Osloon oli yksi koko lomamme kohokohdista. Mukava hytti ja "vain kutsuvieraiden" palvelut olivat todellakin ekstrarahan arvoisia.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kööpenhaminasta Osloon"

  Jos matkustat Skandinavian läpi, suosittelen lämpimästi lauttamatkaa Kööpenhaminasta Osloon. Paljon tekemistä ja henkilökunta on kohtelias. Kiitos DFDS.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Unohtumaton kokemus"

  Oli täysikuu ja aikamme oli uskomatonta, lokit lentelivät meidän puolellamme 11.kerroksen hytissä. Parveke mahdollisti meidän hengittävän suolaista meri-ilmaa mikä täytti meidät onnesta!

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Oslosta Kööpenhaminaan

DFDS Seaways yhdistää Norjan ja Tanskan liikennöiden Oslo-Kööpenhamina välisellä reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 17 tuntia 15 minuuttia.

Oslon ja Kööpenhaminan väliset vuorot ja matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja ja tarjouksia.

Oslo opas

Oslo on Norjan pääkaupunki joka sijaitsee Oslofjordin pohjoisimmassa osassa. Kaupunkia ympäröivät kukkulat ja vuoret ja noin 40 saarta sijaitsee kaupungin rajoilla. Oslo on kompakti kaupunki ja siellä on helppo liikkua käyttämällä joukkoliikennettä. Oslossa on myös mahdollista vuokrata polkupyöriä ajellakseen ympäri kaupungin keskustaa. Oslossa on suuri ja monipuolinen määrä kulttuurikohteita, joihin kuuluu useita rakennuksia, jotka sisältävät Edvard Munchin ja monen muun kansainvälisen taiteilijan taidetta, mutta myös useita Norjan taiteilijoita. Norjan hallitus on äskettäin investoinut suuria summia rahaa kulttuurin, palvelujen, rakennusten ja festivaalien kehitykseen Oslon kaupungille.

Oslon suuri satama yhdistää kaupungin kohteisiin Tanskassa ja Saksassa. Terminaalin palvelut ovat rajalliset, mutta niihin kuuluu kahvila ja pieni lähtöhalli. Baarit ja ravintolat sijaitsevat lähellä terminaalirakennusta. Päivittäisiä palveluita kulkee Kööpenhaminaan, jonne matka-aika on noin 16 tuntia, Kieliin, jonne matka-aika on noin 19,5 tuntia, Hirtshalsiin Tanskassa (matkan kesto 10 tuntia) ja Frederikshavniin Tanskassa (8,5 tuntia).


Kööpenhamina opas

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki joka sijaitsee Seelannin itärannikolla, noin 42 km luoteeseen Malmöstä Ruotsissa ja 164 km koilliseen Odensesta. Kaupunki ulottuu Amagerin saarelel ja pitää sisällään myös erillisalueen Frederiksbergin, mikä on oma kuntansa. Vuosituhannen vaihteen jälkeen Kööpenhamina koki vahvan urbaanisen ja kulttuurisen kehityksen. Kaupunki on Tanskan kulttuurinen, taloudellinen ja valtiollinen keskus ja on yksi tärkeimmistä taloudellisia keskuksia Pohjois-Euroopassa Kööpenhaminan pörssin kanssa. Vuonna 2012 Kööpenhamina oli maailman kolmanneksi rikkain kaupunki mitattuna maailman bruttotuloista (vuonna 2009 se oli ensimmäinen). Kun Juutinrauman silta-, tie-, rautatie- ja tunneli hanke valmistui, Kööpenhaminan pääkaupunkiseutu on yhdentynyt Ruotsin maakunnan Scanian ja sen suuren kaupungin Malmö kanssa, mikä tunnetaan Juutinrauman alueella.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät kohteisiin Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.