Palma
Ibiza
Lautat maahan Ibiza
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Palmasta Ibizaan

Balearia sekä Trasmediterranea yhdistävät Mallorcan ja Ibizan saaret liikennöiden Palma-Ibiza reitillä. Balearia kulkee jopa 18 kertaa viikossa ja matka kestää kaksi tuntia kun taas Trasmediterranea kulkee 2 kertaa viikossa ja saavuttaa saaret nopeimmillaan 4 tunnissa.
Palma-Ibiza välillä tehdään viikoittain jopa 20 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mallorca - Ibiza lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Palma - Ibiza?

Lautan ylitysaika Palma - Ibiza on noin 3h 04m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Palma - Ibiza?

Palma to Ibiza lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Palma - Ibiza on 225 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Palma - Ibiza?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Palma ja Ibiza välillä. Nämä ovat
  • Balearia
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE

Miten voin varata lauttalippuja Palma - Ibiza?

Varaa lautat reitiltä Palma kohteeseen Ibiza tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Ibiza?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Palma - Ibiza
  • Balearia
  • Trasmed GLE

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Palma - Ibiza?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Palma ja Ibiza välillä
  • Balearia
  • Trasmed GLE

Mikä on etäisyys Palma ja Ibiza välillä?

Etäisyys Palma ja Ibiza välillä on noin 81 meripeninkulmaa.

Palma opas

Palma on Baleaarien pääkaupunki. Se sijaitsee Espanjan Mallorcan saaren etelärannikolla. Kaupunki sijaitsee Palman lahdella, ja kaupungista pohjoiseen ja länteen sijaitsee Serra de Tramuntanan, suuri vuorijono, joka on julistettu UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Kaupungin historian voi jäljittää Rooman aikaan, jolloin se oli roomalainen leiri. Kaupunki on myös ollut Bysantin valtakunnan, maurien ja lopulta Jaakko I:n vaikutuksen alaisena.

Nykyisin kaupunki on merkittävä matkailukohde. Nähtävyydet kaupungissa ovat La Seu, kaupungin katedraali, jonka paikalle oli alun perin rakennettu moskeija. Katedraalin rakentaminen alkoi vuonna 1229 ja se valmistui lopullisesti vuonna 1601. Katedraalista etelään on Parc de la Mar (Meren puisto). Täällä vierailijat voivat rentoutua suuren sinikeltaisen katoksen alla, joka varjostaa puisten penkkien riviä.

Palman lauttasatama sijaitsee kaupungin lounaispuolella, ja se tarjoaa erinomaiset näkymät katedraaliin lauttojen lähtiessä. Vilkkaalla satamalla on hyvät yhteydet pääteille, jotka johtavat ulos kaupungista. Satamasta lähtee lauttoja Ibizaan, Mahoniin, Barcelonaan, Valenciaan ja Deniaan.


Ibiza opas

Ibiza sijaitsee Välimerellä, itään Espanjan niemimaalta, ja se kuuluu Baleaariin. Ibiza, joka kattaa 572 km2, on koko maailma pienoiskoossa ja ulottuu rannikolta sisämaahan. Ibiza sekä Formentera, muodostavat ns Pitiusas saaret. Kreikkalaiset nimittivät niitä mäntyjen saariksi. Ibiza on niistä suurempi. Vanhin osa Ibiza Townista oli ensimmäinen foinikialaisten asutus ja on edelleen suojattu 1500–luvun muurilla jotka rakennettiin pitämään Turkin merirosvot poissa. Tänäpäivänä kapeita mukulakivikatuja reunustaa komeita keskiaikaisia kartanoita. Katedraali on korkein kohta, lähellä linnaa. Kävele muurien mypäri saadaksesi tunteen strategisesta sijainnista. Edellytykset ovat ihanteellisia sukeltamiseen ympäri Ibizan rannikkoa, vedet ovat puhtaita ja veden lämpötila on jopa 26 astetta (80F) kesällä. Merenpohja Las Salinaksen kansallispuistossa on Unescon maailmanperintökohde, koska sillä on suuri ekologinen merkitys siellä kasvavalle meriruoholle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Balearia 08:00 10:15 2 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Balearia 09:00 13:00 4 tuntia Pe, La
Trasmed GLE 10:00 12:45 2 tuntia 45 minuuttia Pe, La
Balearia 10:00 14:00 4 tuntia Sun
Trasmed GLE 10:01 13:45 3 tuntia 44 minuuttia Ti
Trasmed GLE 11:01 14:30 3 tuntia 29 minuuttia Sun
Trasmed GLE 20:00 23:30 3 tuntia 30 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.