Trasmed GLE
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Trasmed GLE

Trasmed, joka tunnettiin aiemmin nimellä Trasmediterranea, operoi laajaa lauttareittiverkostoa, joka yhdistää Espanjan niemimaan kaupungeista, kuten Valenciasta ja Barcelonasta, Baleaarien kanssa. Suosittuja kohteita ovat Ibiza ja Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) perustettiin vuonna 1917, ja Acciona osti sen vuonna 2002. Yrityksen on sittemmin ostanut Grimaldi Logistica Espana (GLE) vuonna 2021, kun Grimaldi Group vahvistaa edelleen johtajuuttaan Välimerellä. Lautat on varustettu tarjoamaan korkein mukavuus, jotta matkustajat pitävät matkasta houkuttelevana osan lomaansa. Trasmed GLE on lemmikkiystävällinen laivayhtiö, jolla on lemmikkimökkejä ja esteettömiä alueita lemmikkillesi, jotta voit matkustaa baleaarien paratiisiin karvaisen parhaan ystäväsi kanssa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Trasmed GLEin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Trasmed GLE kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.