COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trasmed GLE

Trasmed, joka tunnettiin aiemmin nimellä Trasmediterranea, operoi laajaa lauttareittiverkostoa, joka yhdistää Espanjan niemimaan kaupungeista, kuten Valenciasta ja Barcelonasta, Baleaarien kanssa. Suosittuja kohteita ovat Ibiza ja Mallorca.

Trasmed (Trasmediterranea) perustettiin vuonna 1917, ja Acciona osti sen vuonna 2002. Yrityksen on sittemmin ostanut Grimaldi Logistica Espana (GLE) vuonna 2021, kun Grimaldi Group vahvistaa edelleen johtajuuttaan Välimerellä. Lautat on varustettu tarjoamaan korkein mukavuus, jotta matkustajat pitävät matkasta houkuttelevana osan lomaansa. Trasmed GLE on lemmikkiystävällinen laivayhtiö, jolla on lemmikkimökkejä ja esteettömiä alueita lemmikkillesi, jotta voit matkustaa baleaarien paratiisiin karvaisen parhaan ystäväsi kanssa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Trasmed GLEin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Trasmed GLE reitit ja satamat