COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pantelleria - Trapani on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pantelleria-saari - Sisilia lautat sivullamme.

Pantelleria - Trapani lauttaoperaattorit

    • 6 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 9 Sailings Weekly 5 hr 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Pantelleria satamaan Trapani

Pantelleria-saari ja Sisilia yhdistyvät reitillä Pantelleria Trapani, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Pantelleria Trapani kohteiden Pantelleria-saari ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pantelleria opas

Pantelleria on italialainen saari joka sijaitsee Sisiliansalmella Välimerellä. Saari on noin 100 km lounaiseen Sisiliasta ja 60 km itään Tunisiasta. Saari on tunnettu sen rosoisesta laavakivestä, kääpiöviiniköynnöksistä, höyryävistä fumaroleista ja Bagno dell'Aqua mutakylvyistä lähellä Bugebaria. Saari on kuuluisa sen eristetyistä lahdista, jotka sopivat mainiosti snorklailuun ja sukeltamiseen. Koillis-saari tarjoaa parhaat paikat suositulle Acquacaldalle Gadirissa. Täällä voit rentoutua kuumissa, matalissa lähteissä. Alempana rannikolla löydät kauniita maisemia kuten Cala di Tramontanan ja Cala di Levanten. Ainoa arkeologinen paikka saarella on Mursia, jossa on Sesin jäänteitä (antiikkisia hautausmonumentteja), jotka ovat ainoa jäljellä oleva todiste asutuksesta pronssikaudella. Monet haudat ovat tuhoutuneet ja laavakiveä käytettiin kuuluisien dammusien (taloja joissa on paksut, kalkitut seinät ja matalat kupolit) rakentamiseen.

Matkustaja- ja autolautat kulkevat Trapaniin (Sisiliaan) ja kantosiipialus (vain matkustajille) menee Trapaniin sekä Mazara del Valloon.


Trapani opas

"City of Two Seas", Trapani on satamakaupunki Länsi-Sisiliassa, niemen päässä, joka ulottuu mereen kahtena piikkinä, joita hallitsee tornit Ligny ja Lazzaretto. Sen arabien linjaukset ja ilmapiiri, Länsi-Sisiliassa kääritään värejä ja tuoksuja Afrikassa. Maa on historiallisesti sidoksissa mereen, sen rannikkokaupungit ovat kasvaneet pienistä kalastajakylistä; Maisemaa leimaavat hohtavan valkoinen suola jotka asettavat upeita auringonlaskuja. Kiitos sen strategisen sijainnin, antiikin Drepanon (sen alkuperäinen nimi) oli alun perin Ericen markkinapaikka ja sen jälkeen foinikialaisten kauppasatama. Sen jälkeen tuli Rooman provinssi, mutta syvin jälki jätettiin kaupunkiin myöhemmin kolmen vuosisadan arabimaiden ylivallalla. Ympäri Trapania, mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viinistä) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistää - ja erinomainen tukikohta muutamalle päivälle - on kolmen saaren saaristo rannikolla, Egadisaaret. Kahdelle saarelle pääsee Trapanilta vain puolessa tunnissa.