Lautta satamasta Pantelleria satamaan Trapani

Pantelleria-saari ja Sisilia yhdistyvät reitillä Pantelleria Trapani. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Liberty Lines Fast Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 6 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 10 minuuttia.

Pantelleria Trapani matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Pantelleria - Trapani lauttaoperaattorit

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 lähtöä viikoittain 2 h 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pantelleria Trapani

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pantelleria Trapani on auto ja 1 matkustaja.

Pantelleria opas

Pantelleria on italialainen saari joka sijaitsee Sisiliansalmella Välimerellä. Saari on noin 100 km lounaiseen Sisiliasta ja 60 km itään Tunisiasta. Saari on tunnettu sen rosoisesta laavakivestä, kääpiöviiniköynnöksistä, höyryävistä fumaroleista ja Bagno dell'Aqua mutakylvyistä lähellä Bugebaria. Saari on kuuluisa sen eristetyistä lahdista, jotka sopivat mainiosti snorklailuun ja sukeltamiseen. Koillis-saari tarjoaa parhaat paikat suositulle Acquacaldalle Gadirissa. Täällä voit rentoutua kuumissa, matalissa lähteissä. Alempana rannikolla löydät kauniita maisemia kuten Cala di Tramontanan ja Cala di Levanten. Ainoa arkeologinen paikka saarella on Mursia, jossa on Sesin jäänteitä (antiikkisia hautausmonumentteja), jotka ovat ainoa jäljellä oleva todiste asutuksesta pronssikaudella. Monet haudat ovat tuhoutuneet ja laavakiveä käytettiin kuuluisien dammusien (taloja joissa on paksut, kalkitut seinät ja matalat kupolit) rakentamiseen.

Matkustaja- ja autolautat kulkevat Trapaniin (Sisiliaan) ja kantosiipialus (vain matkustajille) menee Trapaniin sekä Mazara del Valloon.

Trapani opas

"City of Two Seas", Trapani on satamakaupunki Länsi-Sisiliassa, niemen päässä, joka ulottuu mereen kahtena piikkinä, joita hallitsee tornit Ligny ja Lazzaretto. Sen arabien linjaukset ja ilmapiiri, Länsi-Sisiliassa kääritään värejä ja tuoksuja Afrikassa. Maa on historiallisesti sidoksissa mereen, sen rannikkokaupungit ovat kasvaneet pienistä kalastajakylistä; Maisemaa leimaavat hohtavan valkoinen suola jotka asettavat upeita auringonlaskuja. Kiitos sen strategisen sijainnin, antiikin Drepanon (sen alkuperäinen nimi) oli alun perin Ericen markkinapaikka ja sen jälkeen foinikialaisten kauppasatama. Sen jälkeen tuli Rooman provinssi, mutta syvin jälki jätettiin kaupunkiin myöhemmin kolmen vuosisadan arabimaiden ylivallalla. Ympäri Trapania, mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viinistä) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistää - ja erinomainen tukikohta muutamalle päivälle - on kolmen saaren saaristo rannikolla, Egadisaaret. Kahdelle saarelle pääsee Trapanilta vain puolessa tunnissa.