Pantelleria
Trapani
Lautat maahan Sisilia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Pantelleria satamaan Trapani

Pantelleria-saari ja Sisilia yhdistyvät reitillä Pantelleria Trapani, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Pantelleria Trapani kohteiden Pantelleria-saari ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Pantelleria-saari - Sisilia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pantelleria - Trapani?

Lautan ylitysaika Pantelleria - Trapani on noin 4h 07m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pantelleria - Trapani?

Pantelleria to Trapani lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pantelleria - Trapani on 140 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pantelleria - Trapani?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Pantelleria ja Trapani välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Pantelleria - Trapani?

Varaa lautat reitiltä Pantelleria kohteeseen Trapani tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pantelleria - Trapani?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pantelleria - Trapani
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pantelleria - Trapani?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pantelleria ja Trapani välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pantelleria - Trapani?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Pantelleria ja Trapani välillä?

Etäisyys Pantelleria ja Trapani välillä on noin 77 meripeninkulmaa.

Pantelleria opas

Pantelleria on italialainen saari joka sijaitsee Sisiliansalmella Välimerellä. Saari on noin 100 km lounaiseen Sisiliasta ja 60 km itään Tunisiasta. Saari on tunnettu sen rosoisesta laavakivestä, kääpiöviiniköynnöksistä, höyryävistä fumaroleista ja Bagno dell'Aqua mutakylvyistä lähellä Bugebaria. Saari on kuuluisa sen eristetyistä lahdista, jotka sopivat mainiosti snorklailuun ja sukeltamiseen. Koillis-saari tarjoaa parhaat paikat suositulle Acquacaldalle Gadirissa. Täällä voit rentoutua kuumissa, matalissa lähteissä. Alempana rannikolla löydät kauniita maisemia kuten Cala di Tramontanan ja Cala di Levanten. Ainoa arkeologinen paikka saarella on Mursia, jossa on Sesin jäänteitä (antiikkisia hautausmonumentteja), jotka ovat ainoa jäljellä oleva todiste asutuksesta pronssikaudella. Monet haudat ovat tuhoutuneet ja laavakiveä käytettiin kuuluisien dammusien (taloja joissa on paksut, kalkitut seinät ja matalat kupolit) rakentamiseen.

Matkustaja- ja autolautat kulkevat Trapaniin (Sisiliaan) ja kantosiipialus (vain matkustajille) menee Trapaniin sekä Mazara del Valloon.


Trapani opas

"City of Two Seas", Trapani on satamakaupunki Länsi-Sisiliassa, niemen päässä, joka ulottuu mereen kahtena piikkinä, joita hallitsee tornit Ligny ja Lazzaretto. Sen arabien linjaukset ja ilmapiiri, Länsi-Sisiliassa kääritään värejä ja tuoksuja Afrikassa. Maa on historiallisesti sidoksissa mereen, sen rannikkokaupungit ovat kasvaneet pienistä kalastajakylistä; Maisemaa leimaavat hohtavan valkoinen suola jotka asettavat upeita auringonlaskuja. Kiitos sen strategisen sijainnin, antiikin Drepanon (sen alkuperäinen nimi) oli alun perin Ericen markkinapaikka ja sen jälkeen foinikialaisten kauppasatama. Sen jälkeen tuli Rooman provinssi, mutta syvin jälki jätettiin kaupunkiin myöhemmin kolmen vuosisadan arabimaiden ylivallalla. Ympäri Trapania, mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viinistä) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistää - ja erinomainen tukikohta muutamalle päivälle - on kolmen saaren saaristo rannikolla, Egadisaaret. Kahdelle saarelle pääsee Trapanilta vain puolessa tunnissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Siremar 10:00 15:45 5 tuntia 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Siremar 12:00 17:45 5 tuntia 45 minuuttia La, Sun
Siremar 23:00 06:15 7 tuntia 15 minuuttia To

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.