COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Phi Phi Cruiser

Phi Phi Cruiser tarjoaa päivittäisiä lauttayhteyksiä Thaimaan suurimman saaren Phuketin ja Phi Phi saarten välillä sekä Krabin ja Ko Lanta maakuntiin Andamaanienmerellä Thaimaan lounaisrannikolla.

Phi Phi Cruiser perustettiin vuonna 1980 ja se on yksi Thaimaan vanhimmista lauttayhtiöistä joka yhdistää Thaimaan suosituimmat lomakohteet. Phuketin sademetsä saari omistaa Thaimaan kauniimpia ja parhaimpia rantoja ja lomakeskuksia, kun taas Koh Phi Phi tasapainottaa sen loistokkaan luonnon eloisalla yöelämällä, houkutellen yli 10,000 matkustajaa päivässä matkailun huippukausina.

Kun matkustat Phi Phi Cruiserilla mukavuutesi sekä turvallisuutesi ovat etusijalla; Laivalla toimii ammattitaitoinen ja hyvin koulutettu miehistö joka auttaa sinua asiassa kuin asiassa. Yhtiön modernit laivat on rakennettu varta vasten Andamaanienmerellä purjehtimiseen. Laivoilla on täysi ilmastointi sekä tilavia aurinkokansia joten voit katsella kaunista merimaisemaa jossa häämöttää numero naapurisaaria.

Tarkastele Phi Phi Cruiser -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Phi Phi Cruiser -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Phi Phi Cruiseriä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Phi Phi Cruiser reitit ja satamat

Operaattorin Phi Phi Cruiser kaikki reitit