Piombino
Cavo
Lautat maahan Elba
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Piombino satamaan Cavo

Italia ja Elba yhdistyvät reitillä Piombino Cavo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Toremar reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Piombino Cavo kohteiden Italia ja Elba välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Piombino satamaan Cavo

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Elba lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Piombino - Cavo?

Lautan ylitysaika Piombino - Cavo on noin 22m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Piombino - Cavo?

Piombino to Cavo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Piombino - Cavo on 64 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Piombino - Cavo?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Piombino ja Cavo välillä. Nämä ovat
  • Moby Lines
  • Toremar

Miten voin varata lauttalippuja Piombino - Cavo?

Varaa lautat reitiltä Piombino kohteeseen Cavo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Piombino - Cavo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Piombino - Cavo
  • Moby Lines
  • Toremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Piombino - Cavo?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Piombino ja Cavo välillä
  • Moby Lines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Piombino - Cavo?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Piombino ja Cavo välillä?

Etäisyys Piombino ja Cavo välillä on noin 8 meripeninkulmaa.

Piombino opas

Piombino on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa Toscanassa, Italiassa. Kaupunki sijaitsee Ligurianmerenja Tyrrhenanmeren rajalla, Elban saaren edustalla ja Maremman pohjoisella puolella. Kaupungin vanhakeskusta juontaa juurensa aikaan, jolloin se oli etruskien satama. Kaupunki oli myös tärkeä satama keskiajalla Pisan tasavallalle. Elokuussa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua "Agosto con Gustoon," suurille ruoka ja viini -messuille, mikä juhlii Piombinon kulttuuri- ja kulinaarisia perinteitä .Museo Citadel ja City on täydellinen paikka selvittää lisää kaupungin esihistoriallisen, etruskien ja Rooman ajasta. Rantaviivalla on useita pyörä- ja vaellusreittejä, jotka johtavat Välimeren pensaikon kautta kohti modernia matkailusatamaa Salivolia, matkalla on useita perheomisteisia kellareja avoinna vierailijoille.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.


Cavo opas

Satamakaupunki Cavo sijaitsee Italian Elban saarella, joka on suurin saari Toscanan saaristossa ja kolmanneksi suurin Italiassa Sardinian ja Sisilian jälkeen. Yhdessä kahdeksan muun saaren kanssa, kuten Giglio, Giannutri ja Montecristo, se on osa Toscanan saariston National Parkia, Euroopan suurinta mereipuistoa. Saari on tunnettu ympäri maailmaa Ranskan keisari Napoleonin kätkemisestä vuonna 1814 hänen ollessa maanpaossa. Mutta sen historia ulottuu esihistoriaan, jolloin ligurialainen Ilvati-heimo nimesi saaren Ilvaksi. Sitä sitten asutti ensin etruskit ja myöhemmin roomalaiset, jotka arvostivat saarta ja sen runsasta rautaa ja sen mutakylpyjä. Saaren historiasta on useita vihjeitä, arkeologisista löydöistä sen museoihin ja vaikuttaviin linnoituksiin ja sotilaallisiin rakenteisiin, kuten Castello del Volterraio ja kauniit 1800-luvun Napoleonin asunnot kuten Palazzina dei Mulini.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Toremar 08:40 08:55 15 minuuttia Mon, La, Sun
Toremar 12:20 12:35 15 minuuttia Mon, La, Sun
Toremar 14:55 15:10 15 minuuttia Mon, La, Sun
Toremar 17:35 17:50 15 minuuttia Mon, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.