COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piombino - Cavo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Piombino satamaan Cavo

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Elba lautat sivullamme.

Piombino - Cavo lauttaoperaattorit

    • 23 Sailings Weekly 30 min
    • Get price
    • 25 Sailings Weekly 15 min
    • Get price

Lautta satamasta Piombino satamaan Cavo

Italia ja Elba yhdistyvät reitillä Piombino Cavo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines -lautta kulkee jopa 23 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Toremar reitti kulkee jopa 25 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 48 ylitystä viikko reitillä Piombino Cavo kohteiden Italia ja Elba välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Piombino opas

Piombino on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa Toscanassa, Italiassa. Kaupunki sijaitsee Ligurianmerenja Tyrrhenanmeren rajalla, Elban saaren edustalla ja Maremman pohjoisella puolella. Kaupungin vanhakeskusta juontaa juurensa aikaan, jolloin se oli etruskien satama. Kaupunki oli myös tärkeä satama keskiajalla Pisan tasavallalle. Elokuussa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua "Agosto con Gustoon," suurille ruoka ja viini -messuille, mikä juhlii Piombinon kulttuuri- ja kulinaarisia perinteitä .Museo Citadel ja City on täydellinen paikka selvittää lisää kaupungin esihistoriallisen, etruskien ja Rooman ajasta. Rantaviivalla on useita pyörä- ja vaellusreittejä, jotka johtavat Välimeren pensaikon kautta kohti modernia matkailusatamaa Salivolia, matkalla on useita perheomisteisia kellareja avoinna vierailijoille.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.


Cavo opas

Satamakaupunki Cavo sijaitsee Italian Elban saarella, joka on suurin saari Toscanan saaristossa ja kolmanneksi suurin Italiassa Sardinian ja Sisilian jälkeen. Yhdessä kahdeksan muun saaren kanssa, kuten Giglio, Giannutri ja Montecristo, se on osa Toscanan saariston National Parkia, Euroopan suurinta mereipuistoa. Saari on tunnettu ympäri maailmaa Ranskan keisari Napoleonin kätkemisestä vuonna 1814 hänen ollessa maanpaossa. Mutta sen historia ulottuu esihistoriaan, jolloin ligurialainen Ilvati-heimo nimesi saaren Ilvaksi. Sitä sitten asutti ensin etruskit ja myöhemmin roomalaiset, jotka arvostivat saarta ja sen runsasta rautaa ja sen mutakylpyjä. Saaren historiasta on useita vihjeitä, arkeologisista löydöistä sen museoihin ja vaikuttaviin linnoituksiin ja sotilaallisiin rakenteisiin, kuten Castello del Volterraio ja kauniit 1800-luvun Napoleonin asunnot kuten Palazzina dei Mulini.