Lautta satamasta Piombino satamaan Cavo

Italia ja Elba yhdistyvät reitillä Piombino Cavo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines -lautta kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Toremar reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä päivä reitillä Piombino Cavo kohteiden Italia ja Elba välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Piombino - Cavo lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 5 lähtöä päivittäin 30 min
    • Etsi hinta
  • Toremar
    • 5 lähtöä päivittäin 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Piombino Cavo

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Piombino Cavo on auto ja 1 matkustaja.

Piombino opas

Piombino on kaupunki joka sijaitsee Livornon maakunnassa Toscanassa, Italiassa. Kaupunki sijaitsee Ligurianmerenja Tyrrhenanmeren rajalla, Elban saaren edustalla ja Maremman pohjoisella puolella. Kaupungin vanhakeskusta juontaa juurensa aikaan, jolloin se oli etruskien satama. Kaupunki oli myös tärkeä satama keskiajalla Pisan tasavallalle. Elokuussa vierailijoilla on mahdollisuus osallistua "Agosto con Gustoon," suurille ruoka ja viini -messuille, mikä juhlii Piombinon kulttuuri- ja kulinaarisia perinteitä .Museo Citadel ja City on täydellinen paikka selvittää lisää kaupungin esihistoriallisen, etruskien ja Rooman ajasta. Rantaviivalla on useita pyörä- ja vaellusreittejä, jotka johtavat Välimeren pensaikon kautta kohti modernia matkailusatamaa Salivolia, matkalla on useita perheomisteisia kellareja avoinna vierailijoille.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.

Cavo opas

Satamakaupunki Cavo sijaitsee Italian Elban saarella, joka on suurin saari Toscanan saaristossa ja kolmanneksi suurin Italiassa Sardinian ja Sisilian jälkeen. Yhdessä kahdeksan muun saaren kanssa, kuten Giglio, Giannutri ja Montecristo, se on osa Toscanan saariston National Parkia, Euroopan suurinta mereipuistoa. Saari on tunnettu ympäri maailmaa Ranskan keisari Napoleonin kätkemisestä vuonna 1814 hänen ollessa maanpaossa. Mutta sen historia ulottuu esihistoriaan, jolloin ligurialainen Ilvati-heimo nimesi saaren Ilvaksi. Sitä sitten asutti ensin etruskit ja myöhemmin roomalaiset, jotka arvostivat saarta ja sen runsasta rautaa ja sen mutakylpyjä. Saaren historiasta on useita vihjeitä, arkeologisista löydöistä sen museoihin ja vaikuttaviin linnoituksiin ja sotilaallisiin rakenteisiin, kuten Castello del Volterraio ja kauniit 1800-luvun Napoleonin asunnot kuten Palazzina dei Mulini.